Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Турци, дајте гол у прво бе...педер :ban:

Добро ова е стршано ..... 200000000000 шанси утнаа бе ....толку ли може мувла да сум да ти ебам се

Последно уредено:
:tvg:
1506407_427242257427373_3411649254165255760_n.png

Задар - МЗТ 2 ( 2.65 ) иако ќе биде тежок за типување , МЗТ треба денеска да покаже многу постабилна игра во текот на цел наптревар , со Самарџиски и Синовец очекувам многу подобри резултати во следниве кола - додека пак Задар имаат пад во форма и играат променливо и затоа мислам дека може да има изненадување , сепак се работи за две изедначени екипи по квалитет , само што моментално гледам поголем налет и ентузијазам кај МЗТ ..[DOUBLEPOST=1419688479][/DOUBLEPOST]Јута - Филаделфија 2 ( 4.10 ) - играат две очајни екипи , ама гостиве ќе ги бркам на победа заради солидната квота и бидејќи сите победи до сега им се на гости против вакви шашави екипи како Јута , верувам дека може и вечерва да догураат до каква таква победа ..

Последно уредено:
во спортлајф е ако се изиграле повеќе од 60 минути моменталниот резултат се зима
Така е / и треба да се чека до вторник за овие два натпревара ( ТНС и Бала Таун ) за да се знае конечен исход ...
Имам добитен тикет и за исплата ми рекоа да почекам бидејќи имам два прекинати натпревари ..

Така е / и треба да се чека до вторник за овие два натпревара ( ТНС и Бала Таун ) за да се знае конечен исход ...
Имам добитен тикет и за исплата ми рекоа да почекам бидејќи имам два прекинати натпревари ..

Да мора да се чека да заврши колото, ако не се одигра во меѓувреме.

Катанија - Карпи 2 или Т2 утре. Коеф. околу 2.
Катанија имаше 4 црвени прошло коло и имаат слаба одбрана, а Карпи се 1во место и се солидни во гости.

Sta reci a ne zaplakati :facepalm:
http://www.rezultati.com/utakmica/6FbJPcJQ/#detalji
Usak Sportik - Trabzonspor 81:78

Jas ja imam h2(-1.5) , a sabajleto 3.5 bese granicata ama koj .!. ke stanvi :mad: ama ako ubo mi se napre, a uste od vcera ja merkav utakmicava i si rekov ako ima 3,4 hendikem odma ja igram. Deka trabzon vo serija se vlezeni.

rezultatot bese 79:78 do posledna stotinka, i toj skeparot so K*rot shutna i kosh pogodi bukvalno vo posledna sekunda,stotinka i napravi 81:78 .gaz majcin da mu ebam.[DOUBLEPOST=1419692905][/DOUBLEPOST]sega vo 5 ja probvam uste zvezda h1 samo ako e na 13.5 granica, ako ja imat zgolemeno .!. vrace ke mu go dam

Ми се свишѓа што стално 1 ме ебе ... не 2 не 3 ... ЕДНА =)

Еве сеа Алое со Квин оф Саут чекам гол у прво .... на задњи 4/5 имало по 1-2 гола во прво ...денес спијат. Тоа е шитот ...

Бангор 3+ и Рил 5+ жими цефкава ќе ги дае такоџе ... А и Кајзери губи на толку шанси

Значи кога го чекам селтик 1 и т1 тие дебилите мора да ме ебат, кузнае дали ќе дадат 2 гола ги гледав играат на заебанција демек премногу сме јаки за вас и гол неможат да дадат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom