Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Иронично, и лани и оваа сезона сите фаворити победија на Боксинг деј. :D
Одличен ден денес, не се бунам. :angel:
Џони брат, ти реков за ракометот... Немци у гости освен Кил и Рајн Некар никако...

Ќе видите наредно коло за два дена кај англичаниве шо ќе биде.

Лани и двете кола пред нова година си победија сите фаворити, мислам дека нема многу врска тоа, а и многу размислуваат како тебе од таа гледна точка па нема да ризикуваат.

За вечерва нешто NBA шо предлагате? Конечен тип, хендикеп, поени, играчи? :)

Лани и двете кола пред нова година си победија сите фаворити, мислам дека нема многу врска тоа, а и многу размислуваат како тебе од таа гледна точка па нема да ризикуваат.

За вечерва нешто NBA шо предлагате? Конечен тип, хендикеп, поени, играчи? :)
Вучевич овер поени, мислам нема каде да бега. Кај Кливленд не игра Варежао, стартниот центар и најдобриот одбранбен играч во тимот. Кевин Лав ќе го чува Вучевич а Лав е ужасен дефанзивец. Мислам дека без проблем Црногорецот ќе префрли над 20 поени. Оклахома треба да е 1, и Ал Џеферсон од Шарлот овер 19.5.

Sto e rabotava betcity sto e zatvorena,do neknja do sabajle si rabotese?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Прееска втор пат у живот влегов у Бетсити, се изгубив у тоа книгетината у пичку матер. Језда имаат добри игри ама ептен им е лошо уредена.

Една одложена, ама да не се остани покусо од овај убав кладилничарски ден, сепак добитно :D

0.jpg

Brat tolku ne nauci deka vo germanija ne se igra na gostinot?Samo domasnite ekipi brkaj gi,koga eden Rhein nekar izgubi od Erlangen so sakas? Btw vakvo kolo vo anglija nemalo od pred 10 godini koga cela zgrada gi pisuvavme Liverpul,Junajted,Arsenal i Celzi i nemase promasaj..
Za NBA vecer,
Weatbrook da dade 11 poeni poveke od Kemba,
Davis da dade 7 poveke od Tim
Detroit-Indiana -197.5
Dallas - LAL najrezultativna cetvrtina +60.5

Nema tolku vrska deka samo domakinite treba da se brkaat.
Lemgo izgubi od koj stigna,pola liga si igrase majtap so niv srede Lemgo.
Melsungen e cela klasa nad niv,kvaliteten tim,rotacija se,ama ete vlegoa vo masinata na Lemgo"brza igra,mnogu golovi".
Slicna prikazna kako Mzt-Mega Vizura vcera.
So e najinteresno i Kil izgubi vo Lemgo,ama toa bese na pocetok na sezona.
Jas sum siguren deka istite ekipi da igraat 10 mecevi vo najmalce 8 ke pobedi ubedlivo Melsungen.
Dvojka bese najrealna opcija denes,ama ete,koga posilna ekipa ke primi 33 parcinja nema so da bara.
Ne e ova Spanska liga,vo Germanija ima 3 ekstra silni timovi,3,4 dosta solidni timovi od kalibarot na Magdeburg,Gepingen,Fuchse koi mozat da skinat sekogo,i uste 10ina timovi koi se opasni na nivni teren,kako Veclar,Gumersbah,Balingen.
Toa so site se motiviraat protiv favoritite e druga rabota.
Inace jas mislam deka najdobro e Svabite da se igraat na T1,T2,na konecen pomalku.
Spremni ekipi,so siroki rosteri,samo treba dosta sledenje.
A rakometite pomalku mestat od fudbalite,dosta realno si izleguvaa ovaa polusezona.

Драмонд/Вест 26.5+ заедно..20 за Драмонд а 6 за Вест..за што да се жалам..3/11 за Вест скор...Драмонд шутираше како Шек у Скери Муви од линијана за слободни...:place:[DOUBLEPOST=1419648353][/DOUBLEPOST]Мејк дет 3 од 12 :cuc:

Бала Таун вчера ја прекинаа на полувреме при водство од 1-0, у копачка ќе ми ја рачунаат 1 коефициент или како што е 1,40?

Бала Таун вчера ја прекинаа на полувреме при водство од 1-0, у копачка ќе ми ја рачунаат 1 коефициент или како што е 1,40?

И мене ме интересира истото и + ТНС, само за во Спортлајф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom