- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.488
- Поени од реакции
- 119.334
Иронично, и лани и оваа сезона сите фаворити победија на Боксинг деј.

Одличен ден денес, не се бунам.

Џони брат, ти реков за ракометот... Немци у гости освен Кил и Рајн Некар никако...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иронично, и лани и оваа сезона сите фаворити победија на Боксинг деј.
Ќе видите наредно коло за два дена кај англичаниве шо ќе биде.
Вучевич овер поени, мислам нема каде да бега. Кај Кливленд не игра Варежао, стартниот центар и најдобриот одбранбен играч во тимот. Кевин Лав ќе го чува Вучевич а Лав е ужасен дефанзивец. Мислам дека без проблем Црногорецот ќе префрли над 20 поени. Оклахома треба да е 1, и Ал Џеферсон од Шарлот овер 19.5.Лани и двете кола пред нова година си победија сите фаворити, мислам дека нема многу врска тоа, а и многу размислуваат како тебе од таа гледна точка па нема да ризикуваат.
За вечерва нешто NBA шо предлагате? Конечен тип, хендикеп, поени, играчи?![]()
Ваљда празници нешто ?Sto e rabotava betcity sto e zatvorena,do neknja do sabajle si rabotese?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema tolku vrska deka samo domakinite treba da se brkaat.Brat tolku ne nauci deka vo germanija ne se igra na gostinot?Samo domasnite ekipi brkaj gi,koga eden Rhein nekar izgubi od Erlangen so sakas? Btw vakvo kolo vo anglija nemalo od pred 10 godini koga cela zgrada gi pisuvavme Liverpul,Junajted,Arsenal i Celzi i nemase promasaj..
Za NBA vecer,
Weatbrook da dade 11 poeni poveke od Kemba,
Davis da dade 7 poveke od Tim
Detroit-Indiana -197.5
Dallas - LAL najrezultativna cetvrtina +60.5
http://www.betshoot.com/asian-handicap-betting/over 1,1.5 - znaci deka ako padne 1 gol mi se vrakjaat parite taka ?
Бала Таун вчера ја прекинаа на полувреме при водство од 1-0, у копачка ќе ми ја рачунаат 1 коефициент или како што е 1,40?