- Член од
- 15 ноември 2011
- Мислења
- 314
- Поени од реакции
- 30
Игрите можат да се играат директно од HDD без ставање на CD на xbox 360 ?? или пак ќе мора да се ставаат CD-ња пошо овој што го купив има само 4 GB меморија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ти е чипован и имаш чип фристајл можиш да играш без цд само ја инсталираш играта на хдд или преку усб,ама ако ти е флешуван или со ргх тогаш мораш цд да редиш ко јас шо прам...Игрите можат да се играат директно од HDD без ставање на CD на xbox 360 ?? или пак ќе мора да се ставаат CD-ња пошо овој што го купив има само 4 GB меморија.
Ако ти е чипован и имаш чип фристајл можиш да играш без цд само ја инсталираш играта на хдд или преку усб,ама ако ти е флешуван или со ргх тогаш мораш цд да редиш ко јас шо прам...![]()
Ова првово прашање не ти го разбирам башНејке со двд.фајлот кажува ерор, пак мора исо да се стави
ХГД3 сакаш да кажеш дека нема потреба да го поминуваш преку abgx360?
Чек,абе ја ова не го разбирам што е тоа РГХ..нешто како чип ли се става на иксбоксот за да чита игри од екстерен хард диск или усб...Сум слушнал за РГХ и ЈТАГ ама не ги сфаќам овие 2 работи.И прави ли некој тоа во МК РГХ,зошто знам најдобри за 360ки се идц Драган и едни ПСХ Буњаковец.Како правиш внукми зема хбох со ргх . симнав игра ја ставив на усб ама никако не можев да ја копирам на хард или па да ја играм преку усб.
Богами соленокаде има режач да се купи што може да се режат хгд3 игри кај идц 3000 солено некако.
Јас ГТА5 ја земав од Драган и си немам проблеми 1 цд го инсталирав на 2 играм.Прашај од таму каде што си ја земал што е проблемот.И за крај на што цд ти е изрежена?Пред некој ден ја купив GTA V,првиот ден ја инсталирав во xboxot и супер ја играв извршив неколку мисии.
Наредниот ден ја пуштам и ми вика Disk error,пробав така неколку пати пак нејќе.Ја избришав играта од хардот,пробав пак да ја инсталирам,нејќе,односно повторно ми вика Disk error !!!
Кажете некои совети,како да ја уклучам !!!!![]()
![]()
![]()
Na verbatim cd !Богами солено[DOUBLEPOST=1420291878][/DOUBLEPOST]
Јас ГТА5 ја земав од Драган и си немам проблеми 1 цд го инсталирав на 2 играм.Прашај од таму каде што си ја земал што е проблемот.И за крај на што цд ти е изрежена?
Па незнам какви сакаш ја играм све што стигнамNa verbatim cd !
i patem moze da mi predlozis nekoi dobri igri za xbox![]()
ok fala !Па незнам какви сакаш ја играм све што стигнам.Најнови што ги имам се Battlefield 4,Call of Duty:Advanced Warfare,WWE2K15.Ако си по кечери земај ја оваа WWE2K15 многу е добра а можеш и една постара игра Mafia II ако ја немаш одма земај ја
![]()
Па добро викаат.Не е баш нешто јака играта,Call of Duty:Ghosts повеќе ми се свиѓаok fala !, inace zadovolen si od Cod Advanced warfare,deka vikaat za xbox 360 ne bila nesto posbeno
![]()