- Член од
- 12 септември 2013
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 184
za mene znam deka ne lazam, nema za shto. a ostanative clenovi zoshto bi lazele. Inace za dopolnitelna ilustracija: moi prijateli: tri clena familija plus edno godishno dete/bebe, se great na klima fonko stara 12ina godini, kapenje, gotvenje na struja plus FUCKEN sushara. Stan severo istocen bez izolacija so nova dograma, great okulu 40m2. Nivnata noemvriska smetka za struja beshe/e 3500mkdNe ni ocekuvav da me razbere nekoj, koga i jas ne razbiram.... ili nekoj laze tuka ili mene me kradat od distribucija, ili pak i dvete...
pa sega vidi ti.....
....da ne ima komshijata pushteno nekoe kabelce bez da znaesh....

, ili Tesla ti ostavil vo nasledstvo nekoj proekt. Se salam izvini, ama sekoja cest, ja i vo avgust koga sum 10 dena na odmor, ne se gree, samo ladenej 20 dena i toa ne preterano pa pak sum okolu 3.500, ama koga ce stanam prvo vo cesma cekam da stigne toplata voda pa ja frlam vo lice, i kakov sum jas takvi se i decata i zenata. Stedlivi sijalici samo tamu kade moze (wc i hodnik) i toa obavezno warm light, vo soba za prestoj samo halogeni g4 i g9 i 2 stedlivi sijalici panasonic od tehnomarket vo ona hartieno stolb svetlo od jysk a prethodno imav neonki i mislam deka poludev od niv