Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Пак Скопје за Нова. Трет пат во последниве 4. Троа ми скурчи, али кај сите таму и јас i guess.
Утре полагам. Ја прележав колоквиумскава, ама лесни предмети се.
Уствари ај, терај.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Драга,
Овие, тазе дипломираните шо фрлаат капи со осмех од увце до увце и со топлите поздрави до "најдобриот професор" "кој никогаш нема да го заборават" најдоа ли работа?
Се фрлаат капи, мантили, се делат штокои по професорите "кои највеќе им значеле" , книги се палат, џебои полни дипломи ... се е розево како во сон!!!
Уште државава да функционираше ко шо треба...

Последно уредено:
Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Драга кажи ми како да учам кога на сред слајд стои- прашањето да го побараш од книгата. А од која книга да го барам прашањето кога нема книга туку од слајдови учиме? Или кога на сред слај ти пишува состави рецепт, божем мене на сон ми се јавило како да составам рецепт. :toe:

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Ситуацијава во нашата државичка - И трева да пасам, за ВМРО ќе гласам. :несвест:
Многу лошо...

:yid:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Темава е единственото место каде Ред Џон не можи да ме цитира и да кажи дека Редиохед се срање :kuracc:

Пример можи да пиши пост и да речи, ама не е то то разбираш. :D

п.с оти ми го навредува бендО, ко че играме фудбал не му асистирам појче, сам нека си дава голови ако знај и умеј :cool:

Член од
16 септември 2014
Мислења
329
Поени од реакции
764
Сложни педофили,градинка отвараат.
Другите се собираат за василица :D

Последно уредено:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Ола кеј,

Денес на Дедо ми му беше именден , да е жив и здрав уште долго.Лабаво отидов порано да си поглеаме на раат утакмица.Он вино , ја пиво другите небитни.После полувреме улетаа родниниве од 40 до 75 и мораше да се напушти.Шлапање по образи. ,гушкање, прашања за факултет , женидби и тако даље не поштуем , може и затоа од роднински собири само одам кај дедо ми.Патем братучетка ми што има година ипол ја научив да се криви , да се смее додека паѓа у несвест со главата назачки и праќа пољупци со цела рака врз фаца.Фациште е многу се смеам такво дете не се раѓа два пути.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Започна караванот на предновогодишни забави на УМС. Ова е моментот кога пристигнува претседателот на УМС (оној што се фали дека завршил факултет со знаење и некупена диплома) :pipi:

GIF-Sheep-force-field.gif

Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
Драга К

прочитав дека кики бонбоните немаат млеко и им ги украдов од пакетчињата
којзнае дали се сеуште посни....

Статус
Затворена за нови мислења.