Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Леонард официјално не игра за Спарс, така да Џинобили и другите кои се бекап пак ќе имаат поголема улога

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Го гледам Томпсон - или Кари +, мислења?

Не играј минус на играчи што зимаат доста шутеви, ако им тргне си го обрал бостанот. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Миљеновиќ 14.5-

Ненад е во пад на формата после првите 5 феноменални кола кои ги одигра,Цвеле и Диксон се добри дефанзивци а и еве ги поените на Миљеновиќ на гостувањата.
Игокеа - 4 поени
Цедевита - 9 поени
Партизан - 18 поени(шутна 11 слободни)
Крка -16 поени (10 слободни шутнати)

Според мене Миљеновиќ не би требал да пребаци денеска,плус ако земеме во предвид дека ке биде утакмица на мал број поени...според стилот на играта на Митев,јас играм Вестбрук и Миљеновиќ - денеска.

Да, да ја обично секогаш ги ставам таквите и не можам да ги ставам минус. Ќе погоди 10/25 пример, ќе земе 5-6 слободни и отиде плус :D

Варежао ја завршил сезоната вечер Klove на 5ка и според мене ке ја пројде границата од 17.5...

Варежао ја завршил сезоната вечер Klove на 5ка и според мене ке ја пројде границата од 17.5...
Го нема кај нас у понуда али мислам дека Тристан Томпсон сигурно иде овер вечер. (овер над неговиот просек секако) Во отсуство на Варежао ќе има доста поголема минутажа од вообичаено и сигурно ќе даде повеќе кошеви од вообичаено.

Во цела оваа тапа понуда денес само Нижњи е убава двојка. Во добра серија се, плус се далеку поквалитетни од Зенит. Очекувам сигурна победа.

По онлајн кладилнициве шо се во кои има да се играат играчи од НБА ?[DOUBLEPOST=1419522512][/DOUBLEPOST]Расчепкав за овие Јарославл зошто пага коеф кај Атлант појаките играчи им заминале пред 10тина дена имаат и проблеми со финансии ( они од почеток до душа имаат) баш ке ја глеам сеа прва третина ако најдам некој линк па може да излезе некој добар тип за потака во живо да ја пробам

Последно уредено:
По онлајн кладилнициве шо се во кои има да се играат играчи од НБА ?[DOUBLEPOST=1419522512][/DOUBLEPOST]Расчепкав за овие Јарославл зошто пага коеф кај Атлант појаките играчи им заминале пред 10тина дена имаат и проблеми со финансии ( они од почеток до душа имаат) баш ке ја глеам сеа прва третина ако најдам некој линк па може да излезе некој добар тип за потака во живо да ја пробам

секаде имаш само сингл, да врзуваш со друго неможе.

Исто кој игра живо нека проба оваа Пенза 2ка од Хокеј Русија ВХЛ играчи одбиле да играат па со млади играат овие сеа мислам дека ја нудат во живо за обложување од 5 почна сеа и водат 1-0 глеам немаат многу ротација па во продолжение мое да паднат само 3 постави иматт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom