Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Т'Пол е идеалната жена во Универзумов. 100% убавина 0% емоцииКога сме кај Стар Трек, од женскиов аспект Седма од девет долго време ми беше фаворит, али после се појави Т'Пол и се смени се'. Џолин Блејлок
![]()

Кога сме кај Стар Трек, од женскиов аспект Седма од девет долго време ми беше фаворит, али после се појави Т'Пол и се смени се'. Џолин Блејлок
![]()

Имаат дискутирано за филмов, провери во темата за дискусии. Јас уште не сум ја ѕирналОдамна сакам да ви препорачам еден филм
Само да знаете филмов ги јаде од старТ No Country for Old Men,There Will Be Blood и road of perdition

Која година?ќе се чека Interstellar да го спаси крајот на годината![]()

@социопатка21 , нејќам да те напаѓам ама баш ме интерсира малку повеќе да елаборираш.Гледам и тука споменат е филмов неколку страници поназад, нема да ја должам.
Gone Girl
Лоша глума, уште полоша приказна. Дали јас имав големи очекувања (како ќе ги немаш ко сите велат прејак прејак)?! Како на заебанција да е снимен и одглумен истовремено. Приказната нафрлана туку-така, типичен трилер на почеток, киднапирање, можно убиство итн. ама развојот на настаните е некако нереален, недостига нешто. Споредено со други трилер филмови лошо, многу лошо.
Overrated филм, не мора да значи дека ако Финчер режирал филмови како Зодијак и Fight Club, дека сите негови дела ќе бидат толку добри.