Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Парти им тука за проблемот, јас пратив пошо прочитав дека одма ги решаваат проблемите за чатот. Ама ваљда глобален пробелм е и подолго ќе потрае.

Браќа и сестри, едно прашање.. Мојт да се скријат некако шо све лајквам на фб? Да не му излагат на пријателвие мој на почетна дека сум лајкнал на тој и тој пост или фотка од 2012 година :cautious:..

zdravo, imam problem, go zaboraviv pasvordot na stariot fb, koga prakam link za resetiranje mi veli email adresata ne postoio_O nema telefonski broj za da pratam kod, kako da se logiram ????:(

Браќа и сестри, едно прашање.. Мојт да се скријат некако шо све лајквам на фб? Да не му излагат на пријателвие мој на почетна дека сум лајкнал на тој и тој пост или фотка од 2012 година :cautious:..

Не може, единствено што не се покажува е кога ставаш лајк на слика што е ставена да ја видат само нејзините контакти ( претпоставувам дека за пиче некое е работава :D) и тоа под услов да немате заеднички пријатели кои би го виделе лајкот, значи не лајк на profile picture да ставаш пошто таа е public и сите ќе видат. Сеа има и еден друг начин што во манијачките кругови се вика лајк и анлајк кој го заебува тикерот ама тоа е многу болно и језиво и не ти го препорачувам :icon_lol:
Се надевам дека ти помогнав. :oeoeoe: да живее Македонија.

Не може, единствено што не се покажува е кога ставаш лајк на слика што е ставена да ја видат само нејзините контакти ( претпоставувам дека за пиче некое е работава :D) и тоа под услов да немате заеднички пријатели кои би го виделе лајкот, значи не лајк на profile picture да ставаш пошто таа е public и сите ќе видат. Сеа има и еден друг начин што во манијачките кругови се вика лајк и анлајк кој го заебува тикерот ама тоа е многу болно и језиво и не ти го препорачувам :icon_lol:
Се надевам дека ти помогнав. :oeoeoe: да живее Македонија.

Да да знам за то, али си реков можит имат некоја финта за да си стегам и по профил лајкчина онака чисто колку да останам во форма :)

Дали ви стигаат кодови на телефон, Вие што користите? Кај мене не доаѓаат воопшто, исто така неможам ни да пратам порака на 32665 безразлика дали е F, Fb, On.

Дали ви стигаат кодови на телефон, Вие што користите? Кај мене не доаѓаат воопшто, исто така неможам ни да пратам порака на 32665 безразлика дали е F, Fb, On.
Не доаѓаат, Т-Мобиле ги блокира сите, не можам ни да си го активирам профилот.

Нели на фб има опција following и кај некого има кога ќе го аднеш, автоматски го следиш. :D
Ама кај некои може да се тргне тоа following, а кај некој не, и да ни прифати понудата за пријателство ти пак ќе го следиш.
Како се подесува тоа или самото од фб е тоа? :)

Нели на фб има опција following и кај некого има кога ќе го аднеш, автоматски го следиш. :D
Ама кај некои може да се тргне тоа following, а кај некој не, и да ни прифати понудата за пријателство ти пак ќе го следиш.
Како се подесува тоа или самото од фб е тоа? :)

https://www.facebook.com/settings?tab=followers

settings > followers > Избери пријатели, намсто секој.

Не доаѓаат, Т-Мобиле ги блокира сите, не можам ни да си го активирам профилот.
Еве мене што ми одговорија
Pochituvani,
Dozvolete da Ve informiram deka servisot za notifikacii preku SMS od FB ne e vekje vo funkcija.
So pochit
Не знам зошто направиле таквка глупост да ги блокираат пораките од ФБ

Еве мене што ми одговорија
Pochituvani,
Dozvolete da Ve informiram deka servisot za notifikacii preku SMS od FB ne e vekje vo funkcija.
So pochit
Не знам зошто направиле таквка глупост да ги блокираат пораките од ФБ
Не е точно, сервисот се уште си е во функција, туку тие не ги проследуваат пораките. Јави им се на 122 и прашај само колку има кои не можат да си влезат во профилот затоа што имале активирано логирање со код, или колкумина не можат да си активираат нов профил за кој фејсбук смета дека е нешто сомнително.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom