Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde da pocneme :)
Juventus - Napoli - 3+ 1.93

Zicer na denot: koj sakat neka ja pustit
Rizespor - Gazientespor - 1 2.00 koff

Gostite se bez pola ekipa, Razespor go dobija Besiktas vo kupot i znaat da igrat, ne gledam pricina zosto i sega da ne pobedat.. Po mene KEC kako planina golem
ako ides i na taa logika deka samo rizespor nema pobeda doma treba da bide sigurica za kec . ama ... koga ke zavrse videcemo:brlav::brlav:[DOUBLEPOST=1419258454][/DOUBLEPOST]
ako ides i na taa logika deka samo rizespor nema pobeda doma treba da bide sigurica za kec od mene pisana 3+ . ama ... koga ke zavrse videcemo:brlav::brlav:

Chelsea 2, Chester 1, RB Leipzig 3+, Juventus 2-4 gola, Rizesport 1, Zurich 1 ( hockey) , Sto mislite za ovoj tiket poz

Koj igra u zivo Irak-Kuvajt 2[DOUBLEPOST=1419260858][/DOUBLEPOST]Ova go pisav pa ovie postignaa gol :D lol

За дуплање
Челзи 2 1.60 коеф
РБ Лајпциг 0-3 1.30 коеф

За вечер во Моцарт ги стаиле Стојановски и Симоновски во понуда, а и двајцата се повредени. :tapp:
Маринковиќ има 8.5 граница :angel: Поголем поклон за минус поени немало до сеа. Па сиротиот сам да го оставиш 5 пати под кош 4 пати ќе промаши, а не пак против овие ѕверови од Ѕвезда.

Значи за вечер Маринковиќ 8.5- :D

Се плашам да не утне Челзи бидејки сите ја играт.

Уште челзи и јувентус ќе ги пуштам за 300 и доста е за денес.

http://www.rezultati.com/utakmica/MTLXgTVt/#omjer;overall
хахахаха 2+ ја додаов ЈЕР супер тип :pos::pos:
Страшни падови имам во последниве две недели ради таа 4та утакмица што мора да ја додадам заради супер типот.
Ако не испадне 2+ стварно си баксуз:D овие домакините последните 12 утакмици им се 2+ и сега ти кога ги уплакаш 0-0 68 минута али има време да паднат 2 гола со срека :)[DOUBLEPOST=1419263304][/DOUBLEPOST]
http://www.rezultati.com/utakmica/MTLXgTVt/#omjer;overall
хахахаха 2+ ја додаов ЈЕР супер тип :pos::pos:
Страшни падови имам во последниве две недели ради таа 4та утакмица што мора да ја додадам заради супер типот.
Еве 1-0

Во вчерашниот стил:) денес само со 500 уплата, не ми се ризикува повеќе.

Челзи-2&Т2
РБ Лајпциг-2+ цела
Брага-2+ цела
Медвешчак- 5.5+ хокеј КХЛ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom