Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.okolu 7000 2113 a na tebe do kaj ti e procedurata[DOUBLEPOST=1419012197][/DOUBLEPOST]
kako ti pisuva na brojceto
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.okolu 7000 2113 a na tebe do kaj ti e procedurata[DOUBLEPOST=1419012197][/DOUBLEPOST]
kako ti pisuva na brojceto
istoto pisuva i kaj mene ostanuva samo da cekame i da se nadevame deka ke bidne rabotata ovie denoviМолбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.
По ова што пишува на твојот статус треба да потпише потпретседателот. Останува да почекаш по 5 јан 2015.Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.
10000+-/2013 истото гo пиши и кај мене дечки месец и 2 недели точно. За овие денови не сум многу оптимист пошто они работат уште понеделник и вторник, а отвори бугарски празници за 2014та ке видиш дека не работат среда четврток петок, па ке ги фане нова година, така да како што ти рече @lorena.kamenita тек после 5ти јануари си викам и јас, дај боже да грешам нека е и побрзо.istoto pisuva i kaj mene ostanuva samo da cekame i da se nadevame deka ke bidne rabotata ovie denovi
simplaman te pocituvam so komentarite na forumov i mi imas vrateno na mnogu komentari i si mi pomognal so nekoj tvoj odgovori no poleka malku malku so klubot toj covek edinstveno se bori za nasiov problem ne mu e lesno i na nego i prerano izleguvas so osuda za nego. Treba da se poceka za da se vidi sto ke izleze na kraj.Nesto se gotvi sto nikoj ne znae i mene mi e smaceno veke no so poslednive komentari na forumov ima nadez.I tie pari sto vikas 30 + 20 evra ti gi zemaat posreduvacite t.e podveduvacite .Golem pozdravШтом Мирослав Ризински се плетка некаде јасно е дека матна е работата тука.Огромна пара е во прашање, па уште лажеше Младенов дека виновни биле УДБА структури во правосудие и ДАБЧ,тој работел по инструкции од бг институциите, се регуларно...цел роман,губење време само.Ако ова се пропадне ДА СИ ГИ ЗЕМАМЕ ПАРИТЕ НАЗАД институционално или вонинституционално.
daа пред Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.
како ви пишеше дали како на мене Преписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институции
Oти пред тоа бев на дополнителна проверка а сеега ми се врати на задолжителна процедура
ПОЗДРАВ
+389 34 550 898 StrumicaБи сакала да ве замолам доколку можете да ми дадете некаков контакт од друштвото што издава документи со седиште во Скопје. Ја најдов нивната веб страна меѓутоа нема контакт.[DOUBLEPOST=1419248760][/DOUBLEPOST]Дали ќе може да ми дадеш контакт телефон од клубот од Струмица?[DOUBLEPOST=1419249101][/DOUBLEPOST]Ke moze li kontakt od Klubot od Strumica ili Skopje?[DOUBLEPOST=1419249318][/DOUBLEPOST]Ke moze li da mi dades kontakt od nekakov posrednik za dokumenti ako imas?
075 476 070 mite od StrumicaTi blagodaram[DOUBLEPOST=1419266295][/DOUBLEPOST]Koj i da e vo moznost, pisete mi ve molam eden ili dvajca posrednici sakam da prasam dali ke moze da se izvadi pasos bidejki malku e pokomplicirano zosto liceto e srbinka i ne e rodena vo Makedonija ama ima makedonsko drzavjanstvo. Znam deka baraat document za potvrda na bugarskoto poteklo. Baram alternativen nacin za dali moze ova da se resi. Fala odnapred
na 24, 25 i 26 praznuvaat bozik, potoa doaga vikend znaci 27 i 28 isto taka nerabotni, 29 i 30 rabotat i 31 e neraboten docek na nova godina, 1 i 2 ne rabotat potoa faka vikend i pak pocnuvaat so rabota od 5 januariДа не знае некој од кога почнуваат празниците во бугарија и до кога ке траат?
Утре работи.да не знае некој утре бугарска амбасада дали работи во нивното стандардно време од 09 до 12 часот