Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
Тие шо ја гласале агда изборот го направиле врз база на нејзините очи со подочњаци,иначе гласав за социопатка секси момиче нема што.:coffee:

Се спремав за на погреб тој ден.

Последно уредено:
Ќе гласав за @kjara ама многу е срамежливо момичево и не сакаше да стајт слика за да се пријавит :(. Штета
Епа од кандидаткиве шо се пријавиле ќе гласам за @Jagod4e, најуба си е за мој вкус :love:

И Бонус глас за дојките на Агда. :aplauz:

Толку од мене,
Фала
Поздраф и најубо да си помините за празнициве.

Фокси:cuc::cuc::cuc:
funny-gifs-tumblrfunny-gif-tumblr-we-heart-it-xeddntzb.gif

Јас сум од државна изборна комисија неможе ова вака од кај ве знам што праите фалсификати овде. Нова заштита има според ЕУ правила директно добиени од експерти од неколку бордели. Најновите измени се дека за идентификација освен очите и отисците исто така кај секое женско и брадавиците биле ендемични. Така да според закон за идентификација на избори на кајгана член 3 став 5 машките можат да се идентификуваат со старите методи додека женските ке мораат да пратат слики од брадавици.[DOUBLEPOST=1419332610][/DOUBLEPOST]ПС до другите членови не е само барај треба да знаеш да бараш :)

Јас сум од државна изборна комисија неможе ова вака од кај ве знам што праите фалсификати овде. Нова заштита има според ЕУ правила директно добиени од експерти од неколку бордели. Најновите измени се дека за идентификација освен очите и отисците исто така кај секое женско и брадавиците биле ендемични. Така да според закон за идентификација на избори на кајгана член 3 став 5 машките можат да се идентификуваат со старите методи додека женските ке мораат да пратат слики од брадавици.[DOUBLEPOST=1419332610][/DOUBLEPOST]ПС до другите членови не е само барај треба да знаеш да бараш :)
За да бидеш независен член на државна комисија треба да бидеш докажан геј со лиценца кој нема да му потклекне на убавините на некоја форумџивка туку сите ќе ги гледа подеднакво и без желба и емоции. Така да ако газето ти се радува на куре, може да кажеш забелешките околу изборот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom