Domino's Pizza во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Ushe neam jadeno od ova? Ubava e picata? Cena?
Скапо. Онака.
Ако мене ме прашуваш, пак не би јадел таму.
Се израдував кога начекав пита со нутела, но и тоа ме разочара.

Yep, за таа цена се одличен избор.

Најдобрите пици - Cheddar Melt (далеку најдобра) & Macedonian.

Последно уредено:
Од три пати порачано ниеднаш не сум имал проблем со доставата, за 25-28 мин се дома, дури ни 30-тата минута не ја стигнува. Инаку преку мобилна апликација порачувам и интересно ми е тоа да следам до каде е процесот на подготвување, печење па тргнување на доставата.... (y)

Јас сум имал само еднаш проблем со доставата... но ми дадоа некој купон за нешто гратис, не се сеќавам, не го искористив. Можно е да ја имаат заборавено порачката, затоа што мислам дека после 11:30 не вршат достава. И мене фаворит ми е Cheddar melt, и мора да се искористи тоа што имаат 50% попуст до 7-ми декември :)

Не знам што сите се жалите од Доминос кога се стварно најдобри.
Еднаш ми закасни пицата 10 мин ми дадоа купон 70% намаление за следна.
Многу ретко ја утнуваат пицата и секогаш ми ја погодуваат улицата (бидејќи имаме 3 улици со исто име и број)
И се многу културини.

Утре ќе си земам со попустот што го имаат :).

Убави им се пиците, само што да не беше попустов не верувам дека ќе јадев. Вака, 2 пици за цена од една, милина.

Убави им се пиците, само што да не беше попустов не верувам дека ќе јадев. Вака, 2 пици за цена од една, милина.
Имаат постојано 20% попуст за online порачки. :)

Цел саат чекам една пица еј не ми се верува, а на 100 метра се оддалечени од мене.

Цел саат чекам една пица еј не ми се верува, а на 100 метра се оддалечени од мене.
Не ти било подобро сам да си ја земеш штом ти се на 100 метра? Just saying :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Не ти било подобро сам да си ја земеш штом ти се на 100 метра? Just saying :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Не би било подобро да не рекламираат „guaranteed 30 minutes delivery“, а да не се способни да направат испорака и за 1 час?
Можда сака да искористи попуст за онлајн нарачка, можда не е во состојба да излезе, можда така сака - он е муштерија. Just saying... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom