Каков компјутер имате?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Само 3х8800GTX коштаат 1200-1300 евра. Кај е другото?
Eпа незнам затоа реков тато плаќа....Можда е и појше...он ми рече околу 1600...ама ништо чудно ако е и 2000 па и нагоре...:pos2: :vozbud:

Eпа незнам затоа реков тато плаќа....Можда е и појше...он ми рече околу 1600...ама ништо чудно ако е и 2000 па и нагоре...:pos2: :vozbud:

Изгледа имаш богат тато чим парите не се проблем :wink:

Он топик "Солиден компјутер ти е тоа" не ти треба мислам повеќе :) :)

А толку не укапиравте дека измислува дечкото? Ај да те видам стави 3 графички на 680i:pos2::pos2::pos2: Другпат кога лажеш, барем провери си ги фактите, да биде поверодостојно.....

А толку не укапиравте дека измислува дечкото? Ај да те видам стави 3 графички на 680i:pos2::pos2::pos2: Другпат кога лажеш, барем провери си ги фактите, да биде поверодостојно.....
Bas taka...:pos2::pos2:

Добро бре...ја сварно незнам кој тука измислува или лаже или што уште не...ај ве молам сите идете на http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P6N_Diamond&class=mb и читајте што пишува...ПОГОТОВО Sephiroth и Bokure!!!Ај ве молам од кога ке прочитате да пишете одговор во кој ке се содржи извинување.....хахаха...се заебавам (за ова со извинувањето)....

Ко прво, требаше да пишеш што плоча е.

Ко второ, среди си ги фактите. 680i не поддржува, ниту некогаш поддржувал TRIPLE SLI (ова е најнова технологија исклучиво достапна за 780i чипсетот). P6N Diamond всушност поддржува DUAL SLI, односно 2 СЛИ пара картички(значи 2 или 4). Што ке правиш ти со 3 комада не ми е јасно.......

Ко трето, ке ти верувам само тогаш кога на форум ке пуштиш слики од деловите, на кои ти ги држиш во едната рака, а во другата држиш лист на кој со ПЕНКАЛО е напишано "Кајгана".

Четвртата е оптичка илузија т.е. само се фураш дека ја имаш:)
Иначе моево „ѕвериште„ иде нешто вака
MB: ASRock 4X4
CPU: P4 1.4 GHz
RAM: Kingston 1GHz 400Mhz
VGA: ATI Radeon 9200 SE 128MB
HDD: 40 GB Maxtor

тиња е:( жими мене е тиња

МB: ASRock ALiveNF6G-VSTA со вградена графичка ( воопшто не играм игри )
CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ dual core
RAM: 2 гига на 800Mhz
HDD: 250 гига

Ко второ, среди си ги фактите. 680i не поддржува, ниту некогаш поддржувал TRIPLE SLI (ова е најнова технологија исклучиво достапна за 780i чипсетот). P6N Diamond всушност поддржува DUAL SLI, односно 2 СЛИ пара картички(значи 2 или 4). Што ке правиш ти со 3 комада не ми е јасно.......

Ко трето, ке ти верувам само тогаш кога на форум ке пуштиш слики од деловите, на кои ти ги држиш во едната рака, а во другата држиш лист на кој со ПЕНКАЛО е напишано "Кајгана".

Ќе му остане една за резерва :pos2:

АЈ БАШ КОА Ке стигнат стварите ке ти пратам слика....можеее????....бтв....шо уствари тебе ти е гајле дали лажам или не лажам...моја работа...глеам сите пишале па и ја....а више коа ми стигнува новиот компјутер...зошо да ја пишам сегашнава крнтија....и ај доста беше карање...а за ова со сликите ке ти ги пратам истиот ден коа ке стигнат стварите,....

Treto tesko da ima.:pos2::baeh:
I nema sto da se izvinuvam.Barem ako kazuvas kazi nekoja poskromna konfiguracija, ne za drugo za da ti poveruvame.

Јас имам Галички компјутер и затоа сега пишам од кај комшијата:vozbud:

за triple sli ваљда мисли на n780 chipset-от, али незнам дали е искочен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom