Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шукурац.Обеќана е за друг...
Кум ќе бидам.![]()
Доаѓаш. Се запознаваш со луѓе. Пиеш. Пееш. Играш. Си одиш дома или на афтер.Ај ја и покрај тоа што се знам со многу форумџии, никад не сум бил на официјална собиранка па дајте ми туториал и упатства за тоа што треба да се прави вечерта.
ima nekoi sansi da padne neso za zabavata....neso one night stand ova ona a.....Доаѓаш. Се запознаваш со луѓе. Пиеш. Пееш. Играш. Си одиш дома или на афтер.
Јако е.
ima nekoi sansi da padne neso za zabavata....neso one night stand ova ona a.....
da znam da ziam durexot ili ne![]()
Па ете си бил веќе еднаш, знаеш дали да земаш или неima nekoi sansi da padne neso za zabavata....neso one night stand ova ona a.....
da znam da ziam durexot ili ne![]()
2012 dogav od proslava od firma direktno u mistik piajno bevПа ете си бил веќе еднаш, знаеш дали да земаш или не
@RickyLFC9 едноставно е, си пиеш што сакаш тие неколку часа и после влагаш во кола кај @Донев![]()
Абе еднаш сум се заебал сум одел пешки од Стив до Ченто во 3 сабајле, уште еднаш јок. Прво да си видам што кај е, колку е оддалечено![]()