Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што викате за Ман. Сити утре 0-2 гола, не верувам со Посо Мосо да дадат поише од 2 гола а и Кристал Палас последно време играат подефанзивно. Сити без Компани, Агуеро, Јоветич, Џеко, немаат напаѓач.
и затоа те поздрави шванштајгерЕве за тие со подлабок џеб една не толку опасна прогресија, играјте го Баерн М до крај на сезона да изгуби. Почнете со влог 1 единица и накачувајте го влогот 20-30% од предходниот. Нема шанси да излете во минус.[DOUBLEPOST=1419018749][/DOUBLEPOST]Само што пишав ете ти ги губат 1-0 Баерн![]()
Сити кога ќе ги гледаш не се нешто посебно впечатливи ама имаат предобра тимска игра со многу hard working играчи. Последните 3 утакмици на Сити се 0-2, последните 4 на Палас се 0-2, последните 3 меѓусебни им се 0-2 (сите победи на Сити). Јас ќе си ја пишам само кец на по "лешперско" ливче и се алудира на 0-2, а мислам дека ќе ја даде 3+, редно е.Што викате за Ман. Сити утре 0-2 гола, не верувам со Посо Мосо да дадат поише од 2 гола а и Кристал Палас последно време играат подефанзивно. Сити без Компани, Агуеро, Јоветич, Џеко, немаат добар напаѓач.
Да се праам паметен не ги изграв Дижон од Франција 2, земав Нанси и Оксер да ги играм
И јас ги изиграв овие,ама џабе изгубив надеж,штом тие од 1-1 примаат пак гол значи нешто не е во ред
Авто гол по грешка мораше да дадат овие уште еден за да биде 2/1.
и јас сум ја имал на тикетов сега гледамм, маме им ебем