ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.743
- Поени од реакции
- 43.903
Не Леле глуп сум стварно. xDСигурен си?
Не Леле глуп сум стварно. xDСигурен си?
Ах кој може да заборави на Вембли во 2013та кога Кагава после подавањето на Роналдо со прекрасен лоб до Стротман успеа да им донесе титула на Јунајтед и голема радост на нивниот менаџер Мурињо.Најјако е што Манчестер баш 2013, на Вембли влезе во финале, па беше дел од секоја ждрепка таа сезона. Го кикснале ливчето малце, ама јебига.
Откако Видал претходно пресече контра напад на противничката екипа.Ах кој може да заборави на Вембли во 2013та кога Кагава после подавањето на Роналдо со прекрасен лоб до Стротман успеа да им донесе титула на Јунајтед и голема радост на нивниот менаџер Мурињо.
Fixed for you.Откако Видал претходно пресече контра напад на Интер.
Де бе таман заборавив на бруката не ме потсеќај пак ебате. Од што многу ги обожавам финалињата со Барселона толку памтам која година билe. xD Еве ако толку те интересира тебе може за едно финале во Москва да поправиме муабет, тоа со поубави спомени ми е врежано во меморијата. (Калински братче) А и тие па 2 финалиња во 3 години ставаат на ист стадион, нормално е да се збуни човек...и паметните грешиме, јебига.Ах кој може да заборави на Вембли во 2013та кога Кагава после подавањето на Роналдо со прекрасен лоб до Стротман успеа да им донесе титула на Јунајтед и голема радост на нивниот менаџер Мурињо.