K-15 мора да се исплати !

Уште полесно е да ги тролаш луѓето што имаат мака.
onak му даде идеја јас го поддржав onak. Ако мислиш дека ти ќе му помогнеш со тоа што ќе кукате заедно океј кукајте. Смешното ми е што знам дека нема да се најде еден од тие стотици луѓе вака што ќе им направат вака да пријави. Нема да има ни еден, А може многу лесно да се направи ова, обележани пари чао пријатно.

инаку не ја колнам , еден извадок од песна е овој цитат. ама јас стварно незнам дали ти некогаш си осетил на своја кожапа да коментираш. п.с. имаш и други теми поведри за тебе

инаку не ја колнам , еден извадок од песна е овој цитат. ама јас стварно незнам дали ти некогаш си осетил на своја кожапа да коментираш. п.с. имаш и други теми поведри за тебе
Да. Последниот пат кога работев за фирма ми останаа должни третина плата. Инаку темата е за некого весела од тие што ги знам до сега 50% добија к-15 без враќање :-) а другите уште чекаат за жал. Како што кажав тие од најјаките приватни фирми најдолго чекаат.

Да. Последниот пат кога работев за фирма ми останаа должни третина плата. Инаку темата е за некого весела од тие што ги знам до сега 50% добија к-15 без враќање :) а другите уште чекаат за жал. Како што кажав тие од најјаките приватни фирми најдолго чекаат.
Знам ,затоа де,се работи за баш јака фирма, и некако е подобро да го добиеш со алал нели,без да ги вракаш ,пријавуваш итн. значи не до толку дека е за жалење или дека дојдовме баш до тие пари,ама ете иритира и стварно е преку глава. Како поодговорно лице на фирма повеке ми е мака за сите други отколку за мене. тешко е кога ке го кажам тоа нешто,ако ме разбираш

Знам ,затоа де,се работи за баш јака фирма, и некако е подобро да го добиеш со алал нели,без да ги вракаш ,пријавуваш итн. значи не до толку дека е за жалење или дека дојдовме баш до тие пари,ама ете иритира и стварно е преку глава. Како поодговорно лице на фирма повеке ми е мака за сите други отколку за мене. тешко е кога ке го кажам тоа нешто,ако ме разбираш
Целосно. Јас кога ја напуштив работата планирав одмазда едно две недели ама ми спласна желбата, сепак имав обзири спрема колегите. Како и да е смисли некој начин за одмазда не мора директен :-)

Ги тераат вработените да си ги вратат парите

А во понeделник ако ги бара газдата?:)
Ke gi dobie ;)

Sala na strana, rabotam u firma sto se deklarira kako brend vo Makedonija, so preku 1000 vraboteni, taka da ne veruvam deka ke si dozvolat takvo nesto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom