Android L (5.0)

• Креатор на темата Креатор на темата kobrata
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте задоволни од новитетите во новиот андроид (L) оперативен систем?

• Вкупно гласачи
    74
А не, преку глава ми е од флешувања кастм ромови и твикувања, предходно имав Note 2 и се зезав со тие работи. Фала, ќе почекам официјален. :)
Пa пoдoбрo е дa пoчекaш... Пoсле сaмo рooт и ќе си гo мoдифицирaш тoa штo не те бендисвa

Пa пoдoбрo е дa пoчекaш... Пoсле сaмo рooт и ќе си гo мoдифицирaш тoa штo не те бендисвa
Не ми треба ни root access, на S5-ка софтверот не е оптеретен многу со bloatware како предходните генерации од Galaxy S серијата.

Има бљувотина и с5 ако не ти се чека ота можеш да го симнеш полскиот и да го флешуваш преку один и за 5 мин имаш лолипоп ако моделчето ти е 900F

Има бљувотина и с5 ако не ти се чека ота можеш да го симнеш полскиот и да го флешуваш преку один и за 5 мин имаш лолипоп ако моделчето ти е 900F
Да, не реков дека нема, ама не е како предходните генерации со "све и свашта" во него. И да, G900F ми е.

Да, не реков дека нема, ама не е како предходните генерации со "све и свашта" во него. И да, G900F ми е.
Епа тогаш флешни му го новиот полски фирмвер

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ок како сакаш :)

Знам дека сум досаден, ама да не излезе некоја подоверлива информација за г2 мини ?

Знам дека сум досаден, ама да не излезе некоја подоверлива информација за г2 мини ?
Не очекувај многу за мини верзиите е знак прашање дали ке добијат лолипоп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom