zocc
911
- Член од
- 9 мај 2011
- Мислења
- 2.912
- Поени од реакции
- 1.678
А не, преку глава ми е од флешувања кастм ромови и твикувања, предходно имав Note 2 и се зезав со тие работи. Фала, ќе почекам официјален.Акo не ви се чекa custom rom...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А не, преку глава ми е од флешувања кастм ромови и твикувања, предходно имав Note 2 и се зезав со тие работи. Фала, ќе почекам официјален.Акo не ви се чекa custom rom...![]()
Пa пoдoбрo е дa пoчекaш... Пoсле сaмo рooт и ќе си гo мoдифицирaш тoa штo не те бендисвaА не, преку глава ми е од флешувања кастм ромови и твикувања, предходно имав Note 2 и се зезав со тие работи. Фала, ќе почекам официјален.![]()
Не ми треба ни root access, на S5-ка софтверот не е оптеретен многу со bloatware како предходните генерации од Galaxy S серијата.Пa пoдoбрo е дa пoчекaш... Пoсле сaмo рooт и ќе си гo мoдифицирaш тoa штo не те бендисвa
Неможе кастим ром да стави лолипоп му треба новиот ботлоадерАкo не ви се чекa custom rom...![]()
Да, не реков дека нема, ама не е како предходните генерации со "све и свашта" во него. И да, G900F ми е.Има бљувотина и с5 ако не ти се чека ота можеш да го симнеш полскиот и да го флешуваш преку один и за 5 мин имаш лолипоп ако моделчето ти е 900F
Епа тогаш флешни му го новиот полски фирмверДа, не реков дека нема, ама не е како предходните генерации со "све и свашта" во него. И да, G900F ми е.
Нема потреба, ќе дојде официјалниот, не се брзам.Епа тогаш флешни му го новиот полски фирмвер
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Па официјален е тој полскиотНема потреба, ќе дојде официјалниот, не се брзам.
Мислев за мојот регион, преку ОТА. Ама си запнал па и ти.Па официјален е тој полскиот
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Не очекувај многу за мини верзиите е знак прашање дали ке добијат лолипопЗнам дека сум досаден, ама да не излезе некоја подоверлива информација за г2 мини ?