Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слаби се, да беа Ривер Плата противникот е тогаш ќе се плашев зошто играат јак фудбал годинава.Значи играме со Сан Лоренцо во финалето..
2-1 тепаа после продужетци
Слаби се, да беа Ривер Плата противникот е тогаш ќе се плашев зошто играат јак фудбал годинава.
Сега читам, почнаја пак кретениве со натписи против Роналдо за рабоната. Демек на тој начин им се исмевал и ги потценуел противниците.
Ја не знам како издржуе Роналдо на олкав притисок без јавно да се испука некој ден. Ја да сум на негово место, после добивањето на Златната топка би излегол на пресконференција и би им поручал на свите да ми го испуша. Мамич стил! Да ми олесни на душата па после слободно нека пишуаа што сакаа.
Да го направеше Леси тоа вакви ќе беа натписите....Сега читам, почнаја пак кретениве со натписи против Роналдо за рабоната. Демек на тој начин им се исмевал и ги потценуел противниците.
Ја не знам како издржуе Роналдо на олкав притисок без јавно да се испука некој ден. Ја да сум на негово место, после добивањето на Златната топка би излегол на пресконференција и би им поручал на свите да ми го испуша. Мамич стил! Да ми олесни на душата па после слободно нека пишуаа што сакаа.