Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Predlog za dupliranje denes?

Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk

za denes 2 vaterpola Olympiakos 1 1,50 i Jug 2 1,35, isto taka i Ploesti e 1 1,25, Partizan bez Pavlovic,Gagic i Milutinov, a mozno e i Macvan da go odmarat, dajte nekoj predlozi od NBA igraci ako imate

17.12.2014.png
ова е првиот денешен, секако ќе направам уште 2-3, а имам еден од вчера со Вериа 1.

Од bitches:цицки:,би ја играл Холандија хендикеп кец со Франција....
Толку беше изгледа од Ѓупките.,..
Ама да се почека треба да заврши Црна Гора со Шведска па да видиме шо математики ќе има во групата...
Пази овде дека вчера Црногорките една од најдобрте ракометарки Полман најдобриот стрелец на Холандија им ја акнаа од земја прашање е дали ке се опоравит ко шо читав и ребро и пукнале .
Од овие пичињава нешо во Бетсити да се разгледа на голови да се изигра на пример
Петрович 2,5+ глеам пенали изведува
Надгорнаја 3,+ или ова Миневскаја 2,5+ (Германки се :icon_mrgr:)
Полман -5,5 ако заигра прашање е колку ке може
итн ке видам ке разгледам подобро

Раднички-Металург 2
Тулуз-Монтпељер 2
квота 2.4, Се надевам дека ќе влези овај дабл...

Исто така интерeсен тип ми гледа Нексе-Вардар Т1+, Нексе да дај најмалку 25 гола 24.5 е даена, треба да помини и ова, Вардар ќе игра со комбиниран состав е сега клучно прашање ќе биди ако се разбранат Диви и Милиќ да си ја спуштат ролетната па да биди тешко...

Полман нема да игра најверојатно денес , така да би ја играл - цела утакмица ... околу 48 49 ќе биде граница .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom