bebush
Portable Heater
Вакви муабети во пп!

Не сакам ако најавам присуство да ме снема од листата на присутни или да ме гонат избацивачи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вакви муабети во пп!
@ОлимпијаMoже слободно да се тргне мојата шоља, ова слика де.
Сега нема потреба од неа![]()
Гаро, добро мислиш. Посебно коа станува збор за тие шо имаат дупли јузери на форумов.
![]()
Не си прај филмови ниту ти ниту некој друг околу местенки или дека е непотребно ресетирана анкетата. Доста форумџии се побунија дека откако направив грешка со бришење нечии слики и гласовите на @bebush каде што и нагласив дека претходноте гласови и се бројат, имало доста дупли гласови односно тие што гласале пред да зезнам работа со анкетата повторно гласале. Не е во ред да вреѓате интелигенција со двојни гласови кога претходно сте пишале јавно за кого сте гласале. Крај краева темава е од забавен карактер и победничката добива едно големо НИШТО. Затоа е одлучено да се ресетира анкетата и да се гласа одново.#pravda za site. Исто така многу е глупо да ствараат некои забуна дека мислења се бришат намерно. Ниту едно мислење кое било во склпоп со темата не е избришано, избришани се ПП муабети кои наместо по пораки се тераат на темава. Фала многу и пријатно.[DOUBLEPOST=1418812687][/DOUBLEPOST]Гласав пред да видам се од темава душо. Се истепав да гласам зошто отворија трета рунда (непотребно!) па викам дај да бидам хуман, #pravdazabebush трет круг да победи. Ј аминираат веќе два пати од управа.
Ќе те частам една фотосесија кога ќе се видиме ја и ти за возврат.
Средено
Како официјален spokesperson за @bebush, морам да напоменам дека до 30 Декември се оградува од било какви коментари кои можат да бидат земени против неа или избришани комплет од евиденција поради лични агенди на повисоки и помоќни инстанци од неа. Затоа, кој е заинтересиран за потенцијалното присуство на bebush на предновогодишниот форумски собир на 27ми месецов, нека ми пише мене па ќе бидете информирани подетално.
Примам пораки само од машки. Повторувам, само машки.
Абе, ова е избор на најубава, а не која ја бираш за женска ебагоИскрено според мојот вкус од понудените @Фокси е најубава и го има она женственото, а и не сакам девојки со посветла коса, лошо исккуство![]()