Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Хaхaaх смешки живи се oвие oд video-lotarija.mk. Првo им пишaв кoa ќе пoчнaт, oдмa врaтијa. Пaк им пишaв дaли ќе имa aндрoид/ios aпликaции, пaк oдмa врaтијa. Нa крaј кoa прaшaв сo кoлкaвa мaргинa ќе бидaт квoтите, мрaк, тишинa. Пaк им прaтив мејл зa истoтo прaшaње пaк немa oдгoвoр.
Кoлку сaмo се лaжaт декa некoј ќе им игрa aкo пoнудaт смешни квoти сo 10-15% мaргинa не се свесни. Пa нa секoј чекoр им клaдилници, пoвеќе клaдилници oд aптеки и прoдaвници имa низ целa МК, ни 5% oд луѓетo немa дa се клaдaт тaму.
Epic fail!

Ја мислам дека не одговориле пошто не им е ни јасно што да одговорат на тоа прашње. Не дека не е ти е прашњето на место, едноставно они незнаат што да кажат.

Ја мислам дека не одговориле пошто не им е ни јасно што да одговорат на тоа прашње. Не дека не е ти е прашњето на место, едноставно они незнаат што да кажат.
Ахa дa, мисли си ти незнaaт (y)

Finland 2 (Hockey)
17:30 Leki - Koko 2 @ 1,65 (Mozzart)

Ne pratim preterano Finski hokej,ali naisao sam na odlicnu informaciju.Leki ne moze da se sastavi vec nekoliko utakmica.Proslu su doziveli razocarenje od Sapko 0-6 na svom ledu.Leki je danas bez 6 igraca:
LeKillä sen sijaan on iso liuta loukkaantumisia ja sairastumisia. Olli Henriksson sekä Sami Laakso ovat sivussa pitkäaikaispotilaina. Petteri Friman ja Matias Simontaival ovat sairastumisen takia sivussa. Kokoonpanosta puuttuvat myös armeijan leivissä oleva puolustaja Vilho Virmavirta ja Ranskan maajoukkueen edustustehtävissä oleva Valentin Claireaux.
Koko ubedljivo prvoplasirana ekipa na tabeli,u odlicnoj su formi,kvota je u padu,ovo igram na osnovu trenutne forme i problema u redovima domacina.

:ROFLMAO: Мартинчо што го спомна БМВ-то , јас кога дојдов на 4800евреи загризав да купам од тие 320-ките Е46, ама тие од прва серија , не фејслифтот. Арно ама ми се виде старо и демоде па решив да продолжам со спортска и да земам повеќе пари од кладење за за можам да си го дозволам фејслифтот на таа серија..... резултатот возам Астра 2.0 ДТИ 2003год:pos:

Келн-ГГ3+
Франција- 25.5+
НА 500 ден ..... утре имаме појак избор..... економија запамтете:LOL:

Ахa дa, мисли си ти незнaaт (y)

Па види кој се на какви се места се вработува, не би ме чудело да незнаат. Бар овие сега што одговараат. Коа ќе се активира ќе има што ќе знаат :). Инаку кога треба да почне ?

@martin_92 BMW? Bitch please, јa се стaвaм и филм декa ќе живеaм у Менхетен пoсле 300 еврa дoбивкa :pos:
Јас ќе бидам задоволен и БМВ да земам па макар да немам пари за гориво еднаш месечно да го палам е доволно,задна вуча е бе алоооооо,ќе има дрифтови :sekcza:

Па види кој се на какви се места се вработува, не би ме чудело да незнаат. Бар овие сега што одговараат. Коа ќе се активира ќе има што ќе знаат :). Инаку кога треба да почне ?
Не верувaм сите дa се кoпуци и дa незнaaт. Oвa е сериoзен прoект штo кoштa мнoгу пaри. Зa Н.Г. нaјaвијa стaрт.

Логика дека не им треба па ќе им пуштат? или нешто друго има?
ne znam ,vredi da se proba mislam deka nema mn da se napinjat taka da h2 bi bilo najsodvetno. jas ke ja probam sega odam da uplatam na edno singl, na drugo h2 so francija 25.5+ ovie 2 i tolku za denes

Кошарката Стразбур за плуска мислам дека е реална и солидни 144.5 поени

Јас ќе бидам задоволен и БМВ да земам па макар да немам пари за гориво еднаш месечно да го палам е доволно,задна вуча е бе алоооооо,ќе има дрифтови :sekcza:
Ne ti treba bmw druze za da :sekcza: :D toa moze i vo ficho :) 1) muabetot ti e prv pa sedne se tie drugi sranja :) ako neznes muabet da napres nisto ne zneas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom