Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав до сите ? Чисто инфромативно да не има најави за некои попусти за престојниве празници со Wizz Air ? :icon_lol:

@@Tranquilis
Zosto preku app ima samo adult I child <14godini a nema infant<2 godini?
a641297d038b6b43a9154ccc05f9e84d.jpg

Самата апликација има некои такви багови а истата за која ти збориш има поплаки и на нивниот офицјален ФБ профил али некако апликацијата слабо ја одржуваат

Момци кој има искуство со носење цигари и тутун? Колку е дозволено што како.... Значи еве го планот на летање ,
Скопје-Милано
Милано-Единбург
Од тука сакам да понесам цигари наши, а од Милано да купам на фришоп тутун за накај Единбург.. колку ќе ми е дозволено да носам комбинирано ?

Момци кој има искуство со носење цигари и тутун? Колку е дозволено што како.... Значи еве го планот на летање ,
Скопје-Милано
Милано-Единбург
Од тука сакам да понесам цигари наши, а од Милано да купам на фришоп тутун за накај Единбург.. колку ќе ми е дозволено да носам комбинирано ?
Сум носел и два пати по две и пол штеки за другар, две цели и една растурена и ништо не се случило. Комотно стави една штека плус една растурена во куфер и нешто по тебе горе у авион а што си купиш у фришопот никој не го проверува, земај си 1-2 штеки.

Скопје-Милано
Милано-Единбург
Познаник заина во USA со 4 штеки никој ништо не му рече, и до среќата е, ти си знаеш твојата каква е ;)

Сум носел и два пати по две и пол штеки за другар, две цели и една растурена и ништо не се случило. Комотно стави една штека плус една растурена во куфер и нешто по тебе горе у авион а што си купиш у фришопот никој не го проверува, земај си 1-2 штеки.
Нормално нема ништо да ти се случи,да те застанеле од царина тогаш ќе пишуваше друго нешто,една штека е дозволено друго се ти е среќа

Нормално нема ништо да ти се случи,да те застанеле од царина тогаш ќе пишуваше друго нешто,една штека е дозволено друго се ти е среќа

Дозволено е да си носиш колку сакаш. Само за 1 штека ќе бидеш ослободен од царина, акциза, и ддв. За другите ќе имаш избор дали да си ги увезеш легално, или да ги фрлиш во ѓубрето.

image.jpg image.jpg[DOUBLEPOST=1418342890][/DOUBLEPOST]пријатели дали ваква торба 41x27x23 поминува како free рачен багаж ?

Може ли некој да ми каже што се случува ако го откажам летот? Добивам нешто од парите назад или?

Повеќе од 10 пати летав со ова ЛАЈНО од компанија... имало дешавки но никогаш како ова сабајле... еве ме седам на автобуска чекам АВТОБУС за Италија бидејќи гомнарите од Шитвизер ми го начукаа со се јајца.... Ќе објаснам подетално кога ќе имам време... како може сите авио-компании да ги откажаа сабајлешниве летови навреме со саати.. а овие лајна да не држат на аеродром у Скопје до последен момент, без никакви објаснувања, само чекајте и чекајте... 6 саати сме седеле го одложија летот за 2 саата и на крај го откажаа..... најкриво ми е за мајки со мали деца што имаше што стоеа мижејки од умор и стрес... и на крај која беше солуцијата на смрдливците ? Не наредија како животини у редица пред една ебена собичка да чекаме по 2-3 часа да дојдеме на ред, и за што? Да ми понудат пребукирање за ПЕТОК ... ЈЕБОТЕ за 5 дена... Мислиш сите на шопинг и екскурзија одиме... па демек ајде не биде денес за 5 дена јово на ново... "бесплатно" . Ви јебем кретените... ги прашува еден дечко за REFUND , девојката го праша 4 пати што ? не разбира REFUND што е а работи на аеродром ? Алооооооо Говна едни необразовани..... Мрш никогаш повеќе на овој никаков аеродром што пола година е затворен ради магла , и никогаш повеќе со Шитвизер !!!!! МРШ :uzi::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

Кажи шо те мачи чедо божјо... демек кул си шизик си сега.. пишувај македонски не се прај цреп. Така сум нервозен уште некој шизик да ми изиграва ... ако имаш нешто корисно сподели.. ако не гитла.

Кажи шо те мачи чедо божјо... демек кул си шизик си сега.. пишувај македонски не се прај цреп. Така сум нервозен уште некој шизик да ми изиграва ... ако имаш нешто корисно сподели.. ако не гитла.

Очекувам модераторите да реагираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom