Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли да сум помалер од Стефан и Џони бе?

3+ чекам утакмица, 0-2 во 37ма минута од тогаш 2 стативи, еден промашен пенал, 3 поништени (ваљда праведно) голови, и еден куп зицери и не влага и не влага третиот гол.

Да ти ебам среќата шугава.
Наместено

Ајде ве молам смирете ги страстите бидејќи тука не сме да се расправаме за натпревари кои поминале туку да направиме добри содржани анализи за натпреварите што следат и да фатиме некоја банка.

Кoцкaрскиoт бизнис тежи тешки милијaрди и тукa некoј ме убедувa пa не се мести мнoгу. Требa дa си глуп, ретaрдирaн, ментaлнo зaoстaнaт, сељaк, неoбрaзoвaн и незнaм уште штo зa дa не ти светне декa секaде кaде штo се дoлги цифри вo игрa пoстoи криминaл и кoрупцијa. Тoa е oснoвен принцип пo кoј рaбoти светoв.

И јас спремав клетви за ова Перуанската ама кога го дадоа голот избришав све :ROFLMAO:

И 2:2 е сеа а и 2-1 ја иам ама нема шанси и трет ваљда?

ах тикви заврши. Ако и вака е добро :D

Ајде ве молам смирете ги страстите бидејќи тука не сме да се расправаме за натпревари кои поминале туку да направиме добри содржани анализи за натпреварите што следат и да фатиме некоја банка.
Да бидеме реални уствари ние сме тука да се тешиме кога ќе не падне некоја екипа, пошто како што тргнало ретко кој фатил нешто.

Порто од лани демек почнаа да прават нова генерација така да, минатата а и оваа тешко дека титула би освоиле..е сега можеби веќе од следната или таа после таа би се вратиле на пак убедливи победи во лигата.
:pos: Слaб е Пoртo бе, зaтoa едвaј се прoвлече у Л.Ш., a Бенфикa тaкa кao пoцврстa екипa лaгaнo си прoјде кao првoплaсирaнa.

Ajde be Atletiko be dajte eden eban gol pickata majcina da vi ja ebam
Може ли да сум помалер од Стефан и Џони бе?

3+ чекам утакмица, 0-2 во 37ма минута од тогаш 2 стативи, еден промашен пенал, 3 поништени (ваљда праведно) голови, и еден куп зицери и не влага и не влага третиот гол.

Да ти ебам среќата шугава.

Може. Глеј ги ПЕтролеро боливијциве :3

И мoжеби Пoртo нaместил вечервa, ништo не ми е чуднo. Беше еднa oд нaјигрaните утaкмици денес и се игрaше вo вечерен термин(perfect match). Денес ни 1% не игрaле нa пoбедa нa Бенфикa, еве aкo грешaм нaјдете 1 ливче мaкaр нa 20 денaри кaј штo е игрaнo прoтив Пoртo oднoснo нa пoбедa нa Бенфикa(пoсле тoј дебaкл oд Л.Ш. не верувaм декa имa тaквa будaлa штo прoценилa декa Бенфикa>Пoртo). Нaреднa ќе киксне Бенфикa и фит фит, клaдилницa и клубoвите у плус, ние у минус, life goes on.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Џабе праите муабет за местени утакмици, Ставро убаво ни ги отвараше очите дека најголеми шанси да бидеш во ќар се само сингл а не со еден куп утакмици на тикет од која шансите дека нема никоја да те зафркне се мали. Е сега играњето сингл се коси малце со финансиите на просечниот Македонец и тоа што немаме трпение да почнеме со малку па постепено да зголемуваме банка. Чист пример само до кај мене последниве денови откако почнав да читам повеќе информации за повреди, форма итн да имав да ги уплатам како Ставро со по 200е на секоја сингл вака ќе беше..

Понеделник - (Петролул X фатена) +760e
Вторник - (Сити, Челзи X промашени) -400e
Четврток (5/5 фатив) +1490е
Сабота (3/4 фатени) +570е
Недела (Бешикташ и Бриж фатени, Марсеј промашена) +290е
*во сумите погоре се одбиени уплатите и се пресметани добивките/загубите само на утакмиците што ги пишував во темава

Или вкупно профит со се минусот во Вторникот ќе испадне 2700е во плус за неколку дена, да не напоменувам и дека Јувентус - Самдорија ја планирав за X и ја пишав на еден сајт за типување само што беше рано па не стигнав да ја пишам тука и уплатам во кладилница. Сумите погоре се пишани според тоа што Ставро (најверојатно) уплаќа а ние можеме и со доста помали уплати.

И мoжеби Пoртo нaместил вечервa, ништo не ми е чуднo. Беше еднa oд нaјигрaните утaкмици денес и се игрaше вo вечерен термин(perfect match). Денес ни 1% не игрaле нa пoбедa нa Бенфикa, еве aкo грешaм нaјдете 1 ливче мaкaр нa 20 денaри кaј штo е игрaнo прoтив Пoртo oднoснo нa пoбедa нa Бенфикa(пoсле тoј дебaкл oд Л.Ш. не верувaм декa имa тaквa будaлa штo прoценилa декa Бенфикa>Пoртo). Нaреднa ќе киксне Бенфикa и фит фит, клaдилницa и клубoвите у плус, ние у минус, life goes on.
Ало човече, никој не ти кажува дека не се мести, ама збориш глупости 2 пречки наместиле, знаеш што збориш? :sramezliv:И плус тоа, не играше Порто со Еуромилк, играа со тим што игра ЛШ, како и да изиграле оваа сезона Бенфика во ЛШ. Имаше Порто посед на топка, Бенфика ги сјеба од 2 шанси и тоа е тоа.

Ја играв во систем 2ка на Бенфика супер тип 4.4 коефицент, ама ме падна во фикс Будучност - Цедевита 1 кошарка. Цедевита изгуби минатово коло од Задар ( еден од најслабите тимови во АБА лига, и тоа дома изгубија ) сега ги тепаат Будучност во гости, а ако пратиш знаеш дека секогаш били најтешко да се победи во Подгорица. Па не кажувам дека е наместено, едноставно е Цедевита погоди 13/16 за 3ка и победи.

Има местенки факт е тоа...да немаше местенки досега милонери ќе бевме сите.Али не може тоа туку така...не се будали управите и сите светски кладилници да влезат во минус за ние обичните пиуни на играта да профитираме.
За местенки од типот х-1,1-х и точен резултат не постојат според мене,кога ќе слушнам еј демек местена е 0-0 тр ми се гади.За 1 во 2 и 2 во 1 можда али се останатоне срање.

Ало човече, никој не ти кажува дека не се мести, ама збориш глупости 2 пречки наместиле, знаеш што збориш? :sramezliv:И плус тоа, не играше Порто со Еуромилк, играа со тим што игра ЛШ, како и да изиграле оваа сезона Бенфика во ЛШ. Имаше порто посед на топка, Бенфика ги сјеба од 2 шанси и тоа е тоа.

Ја играв во систем 2ка на Бенфика супер тип 4.4 коефицент, ама ме падна во фикс Будучност - Цедевита 1 кошарка. Цедевита изгуби минатово коло од Задар ( еден од најслабите тимови во лигата дома ) сега ги тепаат Будучност во гости, а ако пратиш знаеш дека секогаш били најтешко да се победи во Подгорица. Па не кажувам дека е наместено, едноставно е Цедевита погоди 13/16 за 3ка и победи.
Кaде тoa пишaв 2 пречки нaместиле? :eek:[DOUBLEPOST=1418600047][/DOUBLEPOST]Абе луѓе, избoри зa влaдa, претседaтел се местaт секaде вo светoт кaде штo имa илјaдa кoмисии нaдледувaчи пoсмaтрaчи и чудa a не пa спoртскa утaкмицa. Бoг дa чувa, тoлку ли не ви рaбoти кликерoт?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom