Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Aјде Бешикташ тепајте сега и не ве играм повеќе никогаш

Оти бе да не ги играш, еден од тимовите кој стварно паметно игра. Се препрородија со Билиќ..

ќе биде вечер наполи 2и3+

Добар тип може да се проба, или посигурно само Т22+

Кои слепци се будучност мамето да му го ебам, ми поебаа денес тикет на кој останатите ги имав фатено уште прво полувреме :shook::boksix::boksix::facepalm:

сега изиграв друг поправен
Расинг 1 1.4
Марсеј х2 1.59
Милан-Наполи ГГ 1.6
Порто-Бенфика ГГ 1.9
Маритмо-Есторил ГГ 1.8

bas dost i perisic da vi gi ukrade parite vasite agenti ko sto mi gi ukradovte mene

Uplativ tiket u Zlatna,i taa guskata namesto Edinburg 5.5+,mi ja ima kuceno Cardiff[emoji35] [emoji35]

Судијава Графе ја заеба утакмицава Волзбург Падербон да му ја ебам мајката,гол поништи за Волзбург и досуди непостоечки пенал за Падерборн a глупакот Перишич утна пенал на 1;0 за Волзбург.
Манчестер 1 3+
Волзбург 1
Удинезе 3+
Андерлехт 1
Псв 1
Добивка 4400

Судијава Графе ја заеба утакмицава Волзбург Падербон да му ја ебам мајката,гол поништи за Волзбург и досуди непостоечки пенал за Падерборн а глупакот Перишич утна пенал на 1;0 за Волзбург.

Тотенхем 2
Атлетико Мадрид 1
Леверкузен 3+
Монако 2+
Рома 2
Добивка 5400

Последно уредено:
Оти бе да не ги играш, еден од тимовите кој стварно паметно игра. Се препрородија со Билиќ..

Си имам принципи и не ги погазувам , кога се работи за лиги како турскава претежно ги прелистувам во билтен. Во случајов валуе бет ми беше за Бешикташ, сега чекам само вака да заврши за добивка, а стрепам. Иначе се сложувам со твоево мислање.

Последно уредено:
Eve go i atletitiko da ne ostane pokuso .. 3 shuta vo celo poluvreme ili x ili ke izgubi

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom