Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Едино знам дека грмушката ќе игра,и не гледам некој нивни играч физички да може му се спротистави,све мекуши им се.Едино е лошо што некад игра бес мозок,и голем е ризикот гнасиве да ги испровоцираат и да попие црвен.

Како ја напрај работава ко само овие од Ливерпул да го знаат тоа па ќе пробаат да го испровоцираат за црвен. Ако е толку лесен за провоцирање и другите ќе пробуваја. Друго, Вилшер. Доволно е мислам.

Фелаини баш мислам дека најлесно ќе се снајде :) тој го има искусено и градското дерби со скаузериве..

Како ја напрај работава ко само овие од Ливерпул да го знаат тоа па ќе пробаат да го испровоцираат за црвен. Ако е толку лесен за провоцирање и другите ќе пробуваја. Друго, Вилшер. Доволно е мислам.
Сите го знаат тоа секако,ама овиа мислам дека посебно ќе провоцираат.Инаку причина плус зошто се плашам од црвен картон,е Еткинсон.Човекот колку што не не сака,толку е и глуп.

Едино знам дека грмушката ќе игра,и не гледам некој нивни играч физички да може му се спротистави,све мекуши им се.Едино е лошо што некад игра бес мозок,и голем е ризикот гнасиве да ги испровоцираат и да попие црвен.

Болд 1 - Џан.
Болд 2 - Не сме гнаси.

мора да игра пак грмушката, дерби е, некој мора да спушта и гради топки.

^ на мојот роденден беше мечов, Бербата хет трик направи. :D

Иначе јас нон-стоп се плашам Фелаини да не добие црвен ради лактањето. :)

^ на мојот роденден беше мечов, Бербата хет трик направи. :D

Иначе јас нон-стоп се плашам Фелаини да не добие црвен ради лактањето. :)
Факинг еткинсон суди , ништо чудно.

Aбе видете, кој сака нека суди, мава со лакт во лице... Јас да судам црвен ќе му дадам. :D
МОже ли да се најде некоја статистика дали и колку црвени има фелаини против пул ,пошо нели и со евертон е тешко дерби

KxvRn.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom