Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Van Gaal says Di Maria, Blind, Shaw and Smalling are United's only injuries. So, Jones and Rafael are both available for this weekend.

Значи не научија и не научија новинариве како да го прашаат за тимот.
Му вика задоволен ли си сеа кога Керик се врати , колку ке ти помогне?
ЛВГ - не сакам да зборам за поединци , само за тимот.
Друг новинар исто и пак не им одговори :LOL:

Значи прашањата треба им бидат од типот : Како ке се подобри твојот тим сега кога се врати керик од повредата

Како што ми мириса составот кој го заврши првото полувреме против Сотон ќе ни биде стартниот против Ливерпул. Единствено Јанузај место Мата или Фалкао (што не верувам) при што Руни ќе игра зад напаѓачите.

Џонс нема шанси да настапи после толку време, сигурно ќе е на клупа, иако во моменталната ситуација јас би му дал на Мекнер предност пред Џонс.
Не верувам и Рафа да биде спремен за игра, барем не за 90 минути, иако според мене неспремен Рафа > спремен Валенсија.

И имам надеж дека Ван Гал игра мајнд гејмс и Ди Марија ќе биде барем на клупата.

Untitled.jpg

Знам оти сликава е пред СП кога Перси и Стротман беа повредени, ама искрено не го приметив Стротман тогаш, мислев оти само нашиов му правел друштво на ван Гал на утакмиците низ Холандија за да го направи конечниот список за Бразил.. Ме израдува сликава, мора да се земе ѕверот и да почнеме да си газиме полека полека.

Па и да не е подготвен Ди Марија можеме да го добиеме Ливерпул на Олд Трафорд и без него само ЛВГ да стартува со Ерера во средина зошто онака се виде немаме идеа во нападот и играта ни е многу постатична.

Треба да ги искористи слабостите на Ливерпул и моменталната состојба и да извај поофанзивен состав и систем на игра. Би играл со тројца напаѓачи, меѓу кои Руни, Перси и Фалкао/Мата.

Средината би се состоела од Керик како заден везен и Фелаини и Ерера како предни и да вршат пресинг што е можно повеќе.

Одбраната каква и да е - циркус е со оглед и на повредите како дополнително отежнување.

Ме пука јанза дека баш во недела ќе се посерат. А и ми мириса на муабетот "5 по ред врзавме, кој ви курац као и тоа е достигнување". Се надевам дека е само бед трип и дека ќе ми се искењаат на глава со едно 2-3 гола. Иако другариве ливерпулци ме убедуваат дека ќе ги растртиме...мириса на тројански коњ мме.

Балотели ќе им игра ли?
Зарем тоа е битно? :)
Прочитав негде сабајлево изјава од Роџерс дека бил спремен.

Се различно од победа па и без примен гол ќе го сметам за неуспех. И дај нека го пуштат Фалкао да ги тероризира малку напред барем колку што е спремен, аман веќе...

Последно уредено:
Зарем тоа е битно? :)
Прочитав негде сабајлево изјава од Роџерс дека бил спремен.

Се различно од победа па и без примен гол ќе го сметам за неуспех. И дај нека го пуштат Фалкао да ги тероризира малку напред барем колку што е спремен, аман веќе...
Битно е оти нема дадено гол црњата во ПЛ оваа сезона. Ако ни даде нас ќе се фрлам од тераса.

Ќе се концентрираат на Рики Ламберт, кој сепак е лесен плен за Џони мадафака Еванс. :vrtioci:
Балотели ако ни даде гол, нашиве барем три ќе дадат.

значи кај сите има мала доза на "страв" од опраниве, ја па мислев дека само мене ми е шубе :D во очајна форма се, ама ќе пробаат гнасите против нас да спасат шо може да се спаси од сезоната и да се мотивираат дополнително за продолжението од ПЛ..

Едино знам дека грмушката ќе игра,и не гледам некој нивни играч физички да може му се спротистави,све мекуши им се.Едино е лошо што некад игра бес мозок,и голем е ризикот гнасиве да ги испровоцираат и да попие црвен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom