Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
mene Efes samo me budna be mamicata, a sto ubavo si gi imav Svedska zeni 1, Real basket H2 (namalena granica 1,60 koef za 7,5), real fudbal gol prvo gol vtoro, Pardubice 1 i Ufa 0-5 gola ( i dvete hokej), lyon 1, fenerbahce 1

на 50че за 15К Реал 7+ ме јебе само.... како бе пеналот и шансите... близу бев маме му,...
Isto i drugar gi cekase 7+,Boavista X2,Hoffenhaim 4+ i Lion 1, so 50den okolu 3000den,steta,a bas se iznapromasija,osobeno Bale..

Ќе играат утре за Сити Туре и Силва?
Ќе играат , а може и компани да игра ако се покаже добро утре на тестовите ..[DOUBLEPOST=1418424765][/DOUBLEPOST]Ауу каков 1 ми е за утре Палермо !! Исто и Дортмунд редно е да се кренат малце во лигата.

Ќе играат , а може и компани да игра ако се покаже добро утре на тестовите ..[DOUBLEPOST=1418424765][/DOUBLEPOST]Ауу каков 1 ми е за утре Палермо !! Исто и Дортмунд редно е да се кренат малце во лигата.
ke te sledam utre, na drugo livce bi igral angliskite 2,3 liga, 5 utakmici od 2-5 so 200 denari okolu 1100 idi dobivka

Тешки некако ми се гледаат утакмициве за утре, едвај 5 селектирав што треба да тепаат / или вреди да се изиграат за победа со оглед на коефициентот.

Burnley - Southampton 2 1.75
- По три пораза во серија (од јаки тимови) Саутемптон мислам ќе се врати со победа тука, не беа лоши и на утакмиците кои изгубија имаа доста шанси што верувам со послаби тимови како Барнли полесно ќе ги реализираат. Барнли на 15 натпревари има постигнато само 10 гола, убедливо најлош напад и мислам нема што да бараат на утакмицава - треба да оди чиста двојка.
Konyaspor - Galatasaray 2 2.00
- Немаат пораз сезонава Кониаспор на домашен терен, поризичен тип е ова со оглед на тоа што Галатасарај не е баш во топ форма ама доста поквалитетен состав имаат така да ќе ја изиграм.
Osijek - Lokomotiv Zagreb 2 3.10
- Осијек моментално е во зоната за испаѓање и на последниве 10 натпревари имаат 7 порази 1 нерешено и 2 победи, имале проблеми со финансиите во клубот и сегашниот сопственик на клубот најавил дека е можно негово заминување. Настрана тие проблеми имаат и проблеми со повреди и суспендирани играчи поради картони, од друга страна Локомотив е фарма-клуб со млади играчи на Динамо Загреб и нема да ме чуди ако Мамич ги бутка нив до 3то место (наместо Хајдук) со цел промовирање на играчите во Европа лига и дигање на нивната цена.
Bastia - Rennes 2 2.50
- Рен изненадуваат сезонава на последните 10 натпревари имаат 7 победи, 2 нерешени и 1 пораз минатото коло од Монпеље 4-0, настрана високиов пораз на последната утакмица имаа одлична партија против Марсеј победа 2-1, против Монако победа 2-0 и имаат солиден тим што мислам до крајот ќе се бори со Сент Етијен, Бордо и Монако за тоа 4то место во лигата. Бастија чист просек, многу слаб напад и се на дното на табелата плус имаат повредени/суспендирани играчи а некои се и неизвесни за утрешниот натпревар (Скулачи, Пино. Мабалоу). Добри шанси има за 2ка

Од овие 4 ќе искомбинирам јас нешто до кај 5-6 коефициент..
Од сабајле може да ја пробам и сингл на ситно Марек - Берое 1 на нет има околу 15, кај нас во бетсити има највисок коеф 10.5

Череповац 4,5+
Минск 4,5+

Ги имав и Сибир со нив4,5+ само неможев да споделам
На Адмирал све по список џубриња :boksix:
Срциња :love:
За утре Сасуоло Х2 1,78
Херта 1(+1) 1,85
предобри коеф да бидат пропуштени

Го ставам Aldridge -23.5 поени,машината за една четвртина има 21 па дали е могучеееееееееееееееееееееее

Некои предлози за поранивe утакмици т.е до 4 тие што ќе се готови ?:D

СО ЗАДОЦНУВАЊЕ АЛИ......ХЕРАЛЛЕС МАМАТА ВАША НА 2 ЛИВЧИЊА МЕ ПАДНАВТЕ...ЦРКНЕТЕ!!!!

Дортмунд треба да тепаат нели :D
Сакам за денес да играм Барса, Челзи, Сити и Дортмунд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom