Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@@Tranquilis
Zosto preku app ima samo adult I child <14godini a nema infant<2 godini?
![]()
Сум носел и два пати по две и пол штеки за другар, две цели и една растурена и ништо не се случило. Комотно стави една штека плус една растурена во куфер и нешто по тебе горе у авион а што си купиш у фришопот никој не го проверува, земај си 1-2 штеки.Момци кој има искуство со носење цигари и тутун? Колку е дозволено што како.... Значи еве го планот на летање ,
Скопје-Милано
Милано-Единбург
Од тука сакам да понесам цигари наши, а од Милано да купам на фришоп тутун за накај Единбург.. колку ќе ми е дозволено да носам комбинирано ?
Познаник заина во USA со 4 штеки никој ништо не му рече, и до среќата е, ти си знаеш твојата каква еМомци кој има искуство со носење цигари и тутун? Колку е дозволено што како.... Значи еве го планот на летање ,
Скопје-Милано
Милано-Единбург
Од тука сакам да понесам цигари наши, а од Милано да купам на фришоп тутун за накај Единбург.. колку ќе ми е дозволено да носам комбинирано ?
Нормално нема ништо да ти се случи,да те застанеле од царина тогаш ќе пишуваше друго нешто,една штека е дозволено друго се ти е среќаСум носел и два пати по две и пол штеки за другар, две цели и една растурена и ништо не се случило. Комотно стави една штека плус една растурена во куфер и нешто по тебе горе у авион а што си купиш у фришопот никој не го проверува, земај си 1-2 штеки.
Нормално нема ништо да ти се случи,да те застанеле од царина тогаш ќе пишуваше друго нешто,една штека е дозволено друго се ти е среќа
Кажи шо те мачи чедо божјо... демек кул си шизик си сега.. пишувај македонски не се прај цреп. Така сум нервозен уште некој шизик да ми изиграва ... ако имаш нешто корисно сподели.. ако не гитла.
I can't even.
Кажи шо те мачи чедо божјо... демек кул си шизик си сега.. пишувај македонски не се прај цреп. Така сум нервозен уште некој шизик да ми изиграва ... ако имаш нешто корисно сподели.. ако не гитла.