Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување Време на започнување
Пуштајте сител 3 ајде, темата е јасна.

Џабе е, пробав 5 минути, органски не можам да го поднесам, пизда сервилна, начинот на кој говори, блика омраза и гнасење од негова страна во однос на ова што се случи денес.

Втф? ја пуштам на веб макс тв и серија некоја иде. :D Али ок, не планирам да трошам време на тоа. Ако има вредно за гледање, ќе ѕирнам видео на youtube ги има мислам.

Кеф ми направи што изглегов на протестов. Излегов на пауза од работа и задоцнив цел саат ама потоа си останав 1 саат подоцна. И нареден пат на директорот ќе му речам цела недела по плус 3 саата ќе останам ама пак ќе дојдам. Имаше еден куп колеги шо исто се вработени и дојдоа. Ако не ме фаќа законот скоро крајот се гледа на моето студирање. И само кога поминав покрај дедото со индексот морници ми идеа.
Инаку да им ебам се на курир и останатите.
4zoej5K.png

Втф? ја пуштам на веб макс тв и серија некоја иде. :D Али ок, не планирам да трошам време на тоа. Ако има вредно за гледање, ќе ѕирнам видео на youtube ги има мислам.
Што ќе ѕиркаш овој основно со врски има завршено ќе ми збори за студентски протести...не си труј мозокот.

Прочитав нешто сега, мислам дека е океј. Да не ги отвараме Курир и другите квази-портали, да не ги читаме, да не им дигаме рејтинг и популарност, т.е. да не ги збориме. Тотално да ги игнорираме.

таткоми дипломираше агрономија во Загреб 1948 година. Работеше најнапред во Војводина, а 1950 е преместен со наредба во Скопје бидејќи тука немаше кадар. Тука по некоја година го фати да полага државен испит и едвај положи, некој локалец се изживувал зошто незнаел за драчевски кромид :D .
Но од пред 10-15 години има и друго, докторите и фармацевтите секој 7 години мораат да ги обновуваат лиценците... ако заборават да поднесат папирологија и да измират членарини во комората, следува повторно полагање на Државен испит, мислам дека е околу 800 евра...

Да се потсетиме кога улогите беа обратни. Политичарите имаат кратка меморија. А богами и народот:

Незнам зашто само не се направи марш во неработен ден... ете пример понеделникот на пример празник беше... Сабота, недела.. било кој неработен ден..

Ке имаше помасовен одзив, повеќе средношлокци ке дојдеа, и тие што се на работа, или тие што морале да идат на предавање т.е вежби за потпис и сл...
Можеби е ради симболиката за денот да.
Но по мене протест се прави во работен ден. Да блокираш улици, да запреш сообраќај, да изиритираш народ, ДА ПРИВЛЕЧЕШ ВНИМАНИЕ, подобро и негативно отколку никакво. Да, многу луѓе што не ти згрешиле ќе ги стопираш во секојдневната работа, но рачунај колку испрани глави имаме што везе немаат што се дешава и мислат дека се е ок. Неколку души по фб ме прашуваат за што се протестирало, не ни знаеле за екстерново и слично.

Ако не успеат протестите следно треба да им биде бојкот за екстерното. Али онака масовно , барем 3 пати повеќе од денес.

Според мене имаше накај 7к луѓе а ако не попуштат очекувам помасновно да им се покаже дека крај на курташакот мора да има.

Да не се затвараа средниве школи ќе беше уште помасовно денес.

Иначе денот ми го напраи дечкото со Курир seen и бабата на Рекорд што ни аплаудираше и што урлаше со нас.
Патем откако ги прегледав сликите ќе кажам секоја чест за дедото со индексот :cuc::cuc:

За новинариве имам само еден нешто да кажам, ќе дојде и вашиот крај луѓе, тек тогаш ќе ви се смееме у фаца! Куртоништа едни!

Партискиве пиончиња шо не искочија не ги коментирам, утепаници се и така и така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom