Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Пуштајте сител 3 ајде, темата е јасна.
Џабе е, пробав 5 минути, органски не можам да го поднесам, пизда сервилна, начинот на кој говори, блика омраза и гнасење од негова страна во однос на ова што се случи денес.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Втф? ја пуштам на веб макс тв и серија некоја иде. :D Али ок, не планирам да трошам време на тоа. Ако има вредно за гледање, ќе ѕирнам видео на youtube ги има мислам.

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Кеф ми направи што изглегов на протестов. Излегов на пауза од работа и задоцнив цел саат ама потоа си останав 1 саат подоцна. И нареден пат на директорот ќе му речам цела недела по плус 3 саата ќе останам ама пак ќе дојдам. Имаше еден куп колеги шо исто се вработени и дојдоа. Ако не ме фаќа законот скоро крајот се гледа на моето студирање. И само кога поминав покрај дедото со индексот морници ми идеа.
Инаку да им ебам се на курир и останатите.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Втф? ја пуштам на веб макс тв и серија некоја иде. :D Али ок, не планирам да трошам време на тоа. Ако има вредно за гледање, ќе ѕирнам видео на youtube ги има мислам.
Што ќе ѕиркаш овој основно со врски има завршено ќе ми збори за студентски протести...не си труј мозокот.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Прочитав нешто сега, мислам дека е океј. Да не ги отвараме Курир и другите квази-портали, да не ги читаме, да не им дигаме рејтинг и популарност, т.е. да не ги збориме. Тотално да ги игнорираме.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.678
Поени од реакции
16.883
таткоми дипломираше агрономија во Загреб 1948 година. Работеше најнапред во Војводина, а 1950 е преместен со наредба во Скопје бидејќи тука немаше кадар. Тука по некоја година го фати да полага државен испит и едвај положи, некој локалец се изживувал зошто незнаел за драчевски кромид :D .
Но од пред 10-15 години има и друго, докторите и фармацевтите секој 7 години мораат да ги обновуваат лиценците... ако заборават да поднесат папирологија и да измират членарини во комората, следува повторно полагање на Државен испит, мислам дека е околу 800 евра...

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Да се потсетиме кога улогите беа обратни. Политичарите имаат кратка меморија. А богами и народот:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.917
Поени од реакции
11.288
Незнам зашто само не се направи марш во неработен ден... ете пример понеделникот на пример празник беше... Сабота, недела.. било кој неработен ден..

Ке имаше помасовен одзив, повеќе средношлокци ке дојдеа, и тие што се на работа, или тие што морале да идат на предавање т.е вежби за потпис и сл...
Можеби е ради симболиката за денот да.
Но по мене протест се прави во работен ден. Да блокираш улици, да запреш сообраќај, да изиритираш народ, ДА ПРИВЛЕЧЕШ ВНИМАНИЕ, подобро и негативно отколку никакво. Да, многу луѓе што не ти згрешиле ќе ги стопираш во секојдневната работа, но рачунај колку испрани глави имаме што везе немаат што се дешава и мислат дека се е ок. Неколку души по фб ме прашуваат за што се протестирало, не ни знаеле за екстерново и слично.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
Ако не успеат протестите следно треба да им биде бојкот за екстерното. Али онака масовно , барем 3 пати повеќе од денес.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Според мене имаше накај 7к луѓе а ако не попуштат очекувам помасновно да им се покаже дека крај на курташакот мора да има.

Да не се затвараа средниве школи ќе беше уште помасовно денес.

Иначе денот ми го напраи дечкото со Курир seen и бабата на Рекорд што ни аплаудираше и што урлаше со нас.
Патем откако ги прегледав сликите ќе кажам секоја чест за дедото со индексот :cuc::cuc:

За новинариве имам само еден нешто да кажам, ќе дојде и вашиот крај луѓе, тек тогаш ќе ви се смееме у фаца! Куртоништа едни!

Партискиве пиончиња шо не искочија не ги коментирам, утепаници се и така и така.

Kajgana Shop

На врв Bottom