Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да не биде многу на ич ....Многу на малку
Jas za site kje peam, ako dobijam honorar... Hehe.Абе шо се заебавате... Собиранки на билјард, парк, табла, Водно... Па уште 40 души да одиме на билјард
Билјард и зезалици се супер, ама не за поголема (генерална) собиранка.
Кафана во никој случај со повеќе од 20 души. Друга е кафанската шема, таа редовно си ја праиме помали друштва од 10-тина души.
Собиранка се знае дека се праи у кафиќ, кубче, диско, некаде кај што ќе може да се џусне, да се напраи гужва, кај што може да ги пресрамиме и јуниоривеПосле тоа, се знае дека тие што се 18+ идат на афтер парти. Останатите се враќаат на форум и делат импресии
За местото сум во преговори - 99% е завршена работата. Локалот е тамански, се наоѓа во Бисер.
Караоке не знам дали ќе има од причина што сите се јачаа минатиот пат, а само @Peja989, @King B и @kooperativa пееjа, ама ќе смислиме други компетитивни активности поврзани со пиење![]()
Немој молим те, ќе треба надвор да мрзнеме цела вечер.Ako се гаѓаат песните караоке пеам што ве вртам![]()
океј не пеам![]()
ни јас не одам по собиранки, да ме гледаат со копнеж и страст форумџивките и завист и бес форумџиите@Let 3 моља ти се, 10 год ќе напраам на ниедна собиранка не сум била, понеси ме во мислите твои директно на собиранка![]()
ни јас не одам по собиранки, да ме гледаат со копнеж и страст форумџивките и завист и бес форумџиите
I think I remember youАко зборите за 2012 собиранката,јас бев у РХЦП филм тогаш и Snow ја пеев...Каков идиот,со кој ум неам појма...![]()
![]()