Фан клуб - РК Вардар

Кажи озбилно имаше заграда ставено или од после едитираше?

Ако имало заграда значи многу сум се напнал и не сум дочитал.
Не се напнувај лапни си мрквичиоза и опушти се...

Кажи озбилно имаше заграда ставено или од после едитираше?

Ако имало заграда значи многу сум се напнал и не сум дочитал.

Озбилно имаше, не сум едитирал

П.С. Огромна грешка од групата што сеуште нема никаква најава, плакат за утакмицата а останаа помалце од 24 часа. Сепак во последниве години е дерби(на теренот) и не ми е јасна ваквата неозбилност. Тоа што нема доволно карти дефинитивно не е оправдување, можеше со време да се пише да не се чека на карти од групата бидејки има малце, и кој како знае и доколку може да се снајде и да си купи за неутрална па после групирање. Можеше и да се пише во кој блок ќе бидат сместени Комити за да знаат луѓето за каде да бараат, каде да се сместуваат. Кога ќе дојде утакмица со Турново ќе се испишат 5 страни околу тоа зошто нема луѓе на стадион и како да ги привлечеме, коа ќе дојде утакмица (иако е ракомет) каде што може да се привлечат повеќе членови тотална незаинтересираност. Наместо да се обидеме што повеќе да привлекуваме членови, ние како да сакаме да ги избркаме тие потенцијални нови редовни... Ретко кој за прв пат ќе отиде со Комити на утакмица против селска екипа на досадна утакмица фудбал прва лига...

П.С. Огромна грешка од групата што сеуште нема никаква најава, плакат за утакмицата а останаа помалце од 24 часа. Сепак во последниве години е дерби(на теренот) и не ми е јасна ваквата неозбилност. Тоа што нема доволно карти дефинитивно не е оправдување, можеше со време да се пише да не се чека на карти од групата бидејки има малце, и кој како знае и доколку може да се снајде и да си купи за неутрална па после групирање. Можеше и да се пише во кој блок ќе бидат сместени Комити за да знаат луѓето за каде да бараат, каде да се сместуваат. Кога ќе дојде утакмица со Турново ќе се испишат 5 страни околу тоа зошто нема луѓе на стадион и како да ги привлечеме, коа ќе дојде утакмица (иако е ракомет) каде што може да се привлечат повеќе членови тотална незаинтересираност. Наместо да се обидеме што повеќе да привлекуваме членови, ние како да сакаме да ги избркаме тие потенцијални нови редовни... Ретко кој за прв пат ќе отиде со Комити на утакмица против селска екипа на досадна утакмица фудбал прва лига...
Нема што да се прави најава плакат за утакмица каде што се знае дека сите ќе дојдат, поготово кога е мањак со карти. Тој што за прв пат ќе отиде со Комити треба да го стори тоа на ФК, а не РК. Затоа што Комити се навивачи за ФУДБАЛ, а после ракомет. Башка како сакаш најава и да дојдат 1000 а 100 карти?Тој што искрено го прати клубот ќе си купи карта на време и нема да зависи од групата. И јас купив карта, за да остане за некој друг..

Нема што да се прави најава плакат за утакмица каде што се знае дека сите ќе дојдат, поготово кога е мањак со карти. Тој што за прв пат ќе отиде со Комити треба да го стори тоа на ФК, а не РК. Затоа што Комити се навивачи за ФУДБАЛ, а после ракомет. Башка како сакаш најава и да дојдат 1000 а 100 карти?Тој што искрено го прати клубот ќе си купи карта на време и нема да зависи од групата. И јас купив карта, за да остане за некој друг..

Па баш затоа што има 100, а не 1000 карти требаше со време да се пише дека карти има малце и да не се чека на карти од група. Вака сите видоа 250 денари и чекаа карта од групата, за ден пред утакмица да се дознае дека има само 100 карти. Тој што искрено го сака клубот ќе купи карта, ама немаме ние сеуште таков менталитет меѓу членството за да очекуваме дека сите сами ќе си купат карти. Па ние сезонава во Ѓорче пола саат се расправавме за карти против Тетекс или Металург не ми текнува со кој беше затоа што сите чекаа на карта од групата која беше 50 ден. и на никој не му текна да си купи од билетарата која беше 100 ден. ...
Ако нема потреба од најава и платак за утакмица кај што се знае дека сите ќе дојдат, тогаш нема потреба и за сите останати, затоа што и против Турново и Силекс се знае дека ќе има 70 души, имало најава или не. Тие што искрено го сакаат клубот и редовно го пратат секако ќе присуствуваат, истите многу веројатно ќе имаат на време информација од групата како ќе биде со карти затоа што се активни, поентата е да ги привлечеме оние останатите..

Океј значи не сум дочитал.

А сега малце да ја „оправдам“ групата како што викаш ти.
Групата незнаеше до пред неколку саати колку карти ќе се добијат,првичната информација беше 300.
300 луѓе не се сеќавам кога последен пат сме биле(да не ја рачунаме последнава утакмица).Испадна да ни дадат 100 карти,скоро сите се незадоволни,јас лично сум презадоволен.
Во кој блок ќе бидеме сместени исто така незнаевме.
Убаво што си го спомнал Турново. Во Турново бевме 60тина,Во Тетово во првенството 21, сега во купов исто 50тина. Сето ова на свој трошок и никој не рече зошто вака зошто така.
Е сега овие 100 карти ќе ги добијат тие што беа во Турново,што беа во Тетово, за останатите има уште 900 карти во продажба има време да се купат карти нели?

Па баш затоа што има 100, а не 1000 карти требаше со време да се пише дека карти има малце и да не се чека на карти од група. Вака сите видоа 250 денари и чекаа карта од групата, за ден пред утакмица да се дознае дека има само 100 карти. Тој што искрено го сака клубот ќе купи карта, ама немаме ние сеуште таков менталитет меѓу членството за да очекуваме дека сите сами ќе си купат карти. Па ние сезонава во Ѓорче пола саат се расправавме за карти против Тетекс или Металург не ми текнува со кој беше затоа што сите чекаа на карта од групата која беше 50 ден. и на никој не му текна да си купи од билетарата која беше 100 ден. ...
Ако нема потреба од најава и платак за утакмица кај што се знае дека сите ќе дојдат, тогаш нема потреба и за сите останати, затоа што и против Турново и Силекс се знае дека ќе има 70 души, имало најава или не. Тие што искрено го сакаат клубот и редовно го пратат секако ќе присуствуваат, истите многу веројатно ќе имаат на време информација од групата како ќе биде со карти затоа што се активни, поентата е да ги привлечеме оние останатите..
А, зошто мислиш дека групата има информации колку карти ќе добие 2 недели унапред? Кога дозна јавноста дознавме и ние колку карти ќе има. Неможеш да очекуваш карта од група кога веќе 5 години не дупат кога се они домаќини. Ако тоа не си го забележал до сега, не знам што да ти кажам. Да очекуваш карта кога сме домаќини да, ама вака... За ракомет ако не си приметил не се прават најави скоро ич, затоа што секако ќе има и редовни и семкари и дерби навијачи и секакви, додека за ФК се прават секакви напори за колку толку да се зголеми бројот.

Абе што сте луди ќе купувате карти, соберете на некое девојче сеознската од лига шампиони и влезете, јас утре така само ако се снајдам ќе идам, инаку не сум у план да им давам пари за да имаат они за ручек да им платат на лингурите како Наумче и Миркуловски.

Со Митревски и Мисовски на гол, Горбок и Дибиров треба да им дадат по 15 парчиња секој. Али во вакви дуели колку и да се утепани, знаат да пружат отпор, пред се зашто играат ко спопалени.

Ние купивме кој 8-ми, кој 11-ти блок, ама пред утакмица ќе се пребациме кај Комити.
И супер вака помалку карти, очекувам атмосфера како ланската кога им „гостувавме“ во ЛШ во Борис, малку бевме, ама се одбрани и беше едно од најјаките навивања лани!
И дајте на тоа воџите кажете им почесто Никој како тебе друг нека се пее, не ко на последниве, само по еднаш, два пати.

Тешка утакмица ќе имате денес..
Не се толку слаби комшиите како шо сите мислат,и како шо тие сакаат да се претстават пред јавноста..
Имаат солидна прва постава,посебно бековска линија која ќе ви напрај доста проблеми,добри крила...и дупка голмани....:shook:
Па послаб голман од Митревски за удари надвор од девет неам видено одамна,се шо ќе шутнат надвор од девет влегува...
Мисовски не знам зошто уште се бламира и игра,добар е за во суперлига,ама за во Металург не...
Секогаш се напалени кога играат со вас,типувам на тесна утакмица денес...
А Вардар без Карачич е друга екипа...мотор на екипата...
Ако се разбрани Штербик и правите брзи контри и полуконтри преку брза транзиција на топка, да има ден Горбок со шутеви надвор од 9 метри треба да ги решите брзо,ќе имате повеќе време за одмор и да изиграте подобра одбрана...
Иначе ако има игра-тргни застани утакмицата ќе биди очобол....
Најслаби се на излегување на бековите шутери,посебно на лев бек зошто Ренато нема веќе подвижност како на времето и не излегува навреме на играч,ако има противничката екипа топчии кои без размислување ќе се кренат да шутираат тогаш ќе немаат време да ја играат нивната игра во одбрана(со тегнење,гњавење на играта,напади до бескрај и назад)....
По мене резултатот ќе биди тесен....со можност за изненадување на Металург...некако премногу мал коефициент за Вардар дадоа,родена утакмица за местење..:sneaky:
Иако по сите параметри Вардар е фаворит,мислам дека ќе има изненадување денес...

Очекувам да има некоја шема за кладилници денес,и така кој се замара за СЕХА,сигурно влегувате во Ф4........:zloo:

Колку е внимателен бе Раул да не ги декласираме. Сакат и ние со хендикеп на голот да сме, Штербик не е во состав денеска. На гол ги имаме Диви и Милич.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom