Не се напнувај лапни си мрквичиоза и опушти се...Кажи озбилно имаше заграда ставено или од после едитираше?
Ако имало заграда значи многу сум се напнал и не сум дочитал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се напнувај лапни си мрквичиоза и опушти се...Кажи озбилно имаше заграда ставено или од после едитираше?
Кажи озбилно имаше заграда ставено или од после едитираше?
Нема што да се прави најава плакат за утакмица каде што се знае дека сите ќе дојдат, поготово кога е мањак со карти. Тој што за прв пат ќе отиде со Комити треба да го стори тоа на ФК, а не РК. Затоа што Комити се навивачи за ФУДБАЛ, а после ракомет. Башка како сакаш најава и да дојдат 1000 а 100 карти?Тој што искрено го прати клубот ќе си купи карта на време и нема да зависи од групата. И јас купив карта, за да остане за некој друг..Озбилно имаше, не сум едитирал
П.С. Огромна грешка од групата што сеуште нема никаква најава, плакат за утакмицата а останаа помалце од 24 часа. Сепак во последниве години е дерби(на теренот) и не ми е јасна ваквата неозбилност. Тоа што нема доволно карти дефинитивно не е оправдување, можеше со време да се пише да не се чека на карти од групата бидејки има малце, и кој како знае и доколку може да се снајде и да си купи за неутрална па после групирање. Можеше и да се пише во кој блок ќе бидат сместени Комити за да знаат луѓето за каде да бараат, каде да се сместуваат. Кога ќе дојде утакмица со Турново ќе се испишат 5 страни околу тоа зошто нема луѓе на стадион и како да ги привлечеме, коа ќе дојде утакмица (иако е ракомет) каде што може да се привлечат повеќе членови тотална незаинтересираност. Наместо да се обидеме што повеќе да привлекуваме членови, ние како да сакаме да ги избркаме тие потенцијални нови редовни... Ретко кој за прв пат ќе отиде со Комити на утакмица против селска екипа на досадна утакмица фудбал прва лига...
Нема што да се прави најава плакат за утакмица каде што се знае дека сите ќе дојдат, поготово кога е мањак со карти. Тој што за прв пат ќе отиде со Комити треба да го стори тоа на ФК, а не РК. Затоа што Комити се навивачи за ФУДБАЛ, а после ракомет. Башка како сакаш најава и да дојдат 1000 а 100 карти?Тој што искрено го прати клубот ќе си купи карта на време и нема да зависи од групата. И јас купив карта, за да остане за некој друг..
Озбилно имаше, не сум едитирал
П.С. Огромна грешка од групата што сеуште нема никаква најава, плакат за утакмицата а останаа помалце од 24 часа. Сепак во последниве години е дерби(на теренот) и не ми е јасна ваквата неозбилност. Тоа што нема доволно карти дефинитивно не е оправдување, можеше со време да се пише да не се чека на карти од групата бидејки има малце, и кој како знае и доколку може да се снајде и да си купи за неутрална па после групирање. Можеше и да се пише во кој блок ќе бидат сместени Комити за да знаат луѓето за каде да бараат, каде да се сместуваат. Кога ќе дојде утакмица со Турново ќе се испишат 5 страни околу тоа зошто нема луѓе на стадион и како да ги привлечеме, коа ќе дојде утакмица (иако е ракомет) каде што може да се привлечат повеќе членови тотална незаинтересираност. Наместо да се обидеме што повеќе да привлекуваме членови, ние како да сакаме да ги избркаме тие потенцијални нови редовни... Ретко кој за прв пат ќе отиде со Комити на утакмица против селска екипа на досадна утакмица фудбал прва лига...
А, зошто мислиш дека групата има информации колку карти ќе добие 2 недели унапред? Кога дозна јавноста дознавме и ние колку карти ќе има. Неможеш да очекуваш карта од група кога веќе 5 години не дупат кога се они домаќини. Ако тоа не си го забележал до сега, не знам што да ти кажам. Да очекуваш карта кога сме домаќини да, ама вака... За ракомет ако не си приметил не се прават најави скоро ич, затоа што секако ќе има и редовни и семкари и дерби навијачи и секакви, додека за ФК се прават секакви напори за колку толку да се зголеми бројот.Па баш затоа што има 100, а не 1000 карти требаше со време да се пише дека карти има малце и да не се чека на карти од група. Вака сите видоа 250 денари и чекаа карта од групата, за ден пред утакмица да се дознае дека има само 100 карти. Тој што искрено го сака клубот ќе купи карта, ама немаме ние сеуште таков менталитет меѓу членството за да очекуваме дека сите сами ќе си купат карти. Па ние сезонава во Ѓорче пола саат се расправавме за карти против Тетекс или Металург не ми текнува со кој беше затоа што сите чекаа на карта од групата која беше 50 ден. и на никој не му текна да си купи од билетарата која беше 100 ден. ...
Ако нема потреба од најава и платак за утакмица кај што се знае дека сите ќе дојдат, тогаш нема потреба и за сите останати, затоа што и против Турново и Силекс се знае дека ќе има 70 души, имало најава или не. Тие што искрено го сакаат клубот и редовно го пратат секако ќе присуствуваат, истите многу веројатно ќе имаат на време информација од групата како ќе биде со карти затоа што се активни, поентата е да ги привлечеме оние останатите..
Пренос ке има ли?