Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
За волја на вистината, ниту нешто одзедов, ниту нешто додадов во цитатот! Да премолчев нешто, да додадев нешто, или да сменев нешто, ќе имаше некој основ да се вадиш, вака си само едно очајно, злонамерно, подло и кутро човече што мисли дека со лажење ќе постигне било што.[DOUBLEPOST=1418169935][/DOUBLEPOST]Ок, За воља на вистината треба да го изнесеш целиот контекст, бидејќи според овој мој цитат никаде не гледам дека сум рекол дека окултистите ја изислиле науката. Според она што секој логичен човек би заклучил од кажаното (ако го ставиш целиот контекст) е дека окултизмот се претставува себеси, сосема погрешно, како наука. Според твојот заклучок за целава работа можам да констатирам дека како осговорник си лажов а со тоа ја потрврдуваш целата моја забелешка дека измислувате топла вода КАКО ТОЧНА!
Доволно сум самокритичен, без гајле. Сеуште не сум паднал толку ниско да сметам дека треба да уништам нечиј углед, репутација и живот преку ширење клевети и лаги.Значи се мразиш самиот себе си, или си далеку од самоспознание и самокритичност?
Последно уредено: