Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ај тие што пратите Евролига повеќе, кажете збор два за Нептунас - Галата. Сакам 2ка да ја играм
Претпоследно коло од евролига. Со победа двете се во игра за наредна фаза,и онака е тесна групата. Нептунас изгуби само од Олимпијакос дома и тоа на продолжение , сите други ги тепаше, а Галата претходното коло изгуби од Лаборал Куча дома , а ни двете екипи не се во форма. Тешка за типување, можда + поени

za utre Roma ili City predlozi ajde. City e oslaben bez Aguero imat problemi vo napadot Jovetic i toj ne igra Kompani e pod znak prasalnik mislam ama me lazi koef. 3.00 za City

za utre Roma ili City predlozi ajde. City e oslaben bez Aguero imat problemi vo napadot Jovetic i toj ne igra Kompani e pod znak prasalnik mislam ama me lazi koef. 3.00 za City
Фaти се сo Мaртин и препишувaј спoртскa oд негo. Вaкa сaмo џaбе се мaчиш.

@stefi-love-cfc Ама се контраш со постов... велиш ослабени не игра овој не игра оној ( патем ги пропушташ Јаја Туре и Силва кој не играт) а од друга велиш те лажи коеф за Сити демек двојка би ја играла.... ај донт гет ит...

@stefi-love-cfc Ама се контраш со постов... велиш ослабени не игра овој не игра оној ( патем ги пропушташ Јаја Туре и Силва кој не играт) а од друга велиш те лажи коеф за Сити демек двојка би ја играла.... ај донт гет ит...
zena sto sakas...

Silva ke igra, za Ture ne vidov deka suspendiran e zato i ti vikam poke na 1 me vleci samo koef. za City ne e za podcenvanje to sakav da kazam batali 1 ke ja igram ne znaev deka i Ture fali[DOUBLEPOST=1418166138][/DOUBLEPOST]
Фaти се сo Мaртин и препишувaј спoртскa oд негo. Вaкa сaмo џaбе се мaчиш.
ne se macam be dobitna si sum kolku tolku za vikendi

Стефи кажи што мислиш дека ќе излезе да играм контра увек ги погодувам така :D

Преживеав денес, ајде магијо утре Ајакс и Шалке, да видам и јас некоја пара.
:zloo:

Утре за Баерн 1.3 :eek:?

Што да не имаат намера да им пуштат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom