Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
ДАЈ БОЖЕЕЕ:vozbud:

Arsenal dovodi Destra u januaru?

Tuttomercatweb prenosi da agent Mattie Destra planira ove nedelje sastanak sa predstavnicima londonskog kluba u nadi da će ugovoriti transfer. Isti izvor prenosi da će suma koju će Arsenal ponuditi biti €20 miliona.

ДАЈ БОЖЕЕЕ:vozbud:

Arsenal dovodi Destra u januaru?

Tuttomercatweb prenosi da agent Mattie Destra planira ove nedelje sastanak sa predstavnicima londonskog kluba u nadi da će ugovoriti transfer. Isti izvor prenosi da će suma koju će Arsenal ponuditi biti €20 miliona.
И Ешли Кол гратис нека му го турат

И Ешли Кол гратис нека му го турат
Како гест на добра волја и љубов ние се пријавуваме и Евра да го дајме така гратис како панделка :D

Последно уредено:
Како гест на добра волја и љубов ние се пријавуваме и Евра да го дајме така гратис како панделка :D

На истиот сајт што ја објави веста за Дестро и на повеќе места вчера прочитав дека агентот на Погба бил на преговори со Сити?

https://twitter.com/tancredipalmeri/status/541970229430321152[DOUBLEPOST=1418122516][/DOUBLEPOST]Немаме резерва голман за утре, изгледа ќе мора да го користиме голманот од примавера. Скорупски бил повреден, Курчи имал грип.

La Repubblica: Primavera keeper Gabriele Marchegiani may be on bench for Roma v City with Skorupski + Curci out. Lobont not in squad.

Утре младите играат од 12, ќе ја има во живо на ЈуТуб.

Последно уредено:
На истиот сајт што ја објави веста за Дестро и на повеќе места вчера прочитав дека агентот на Погба бил на преговори со Сити?

https://twitter.com/tancredipalmeri/status/541970229430321152[DOUBLEPOST=1418122516][/DOUBLEPOST]Немаме резерва голман за утре, изгледа ќе мора да го користиме голманот од примавера. Скорупски бил повреден, Курчи имал грип.

La Repubblica: Primavera keeper Gabriele Marchegiani may be on bench for Roma v City with Skorupski + Curci out. Lobont not in squad.

Утре младите играат од 12, ќе ја има во живо на ЈуТуб.
И тој беше еден oд оние кои го продадоа Погба и Видал неколку пати летово :D

И тој беше еден oд оние кои го продадоа Погба и Видал неколку пати летово :D

За Видал не знам, ама Погба да си замине според мене големи се шансите. Ама мислам и дека ќе лапните некоја банка за да развиете карбуратор во Ф1 ( и онака во фудбал безпари купувате) :)

Што се однесува до утре мн. ме фаќа страв. Кога очекувањата се големи, тогаш нашиве знаат да ја покакаат. Како и да е, да не судиме однапред.

За Видал не знам, ама Погба да си замине според мене големи се шансите. Ама мислам и дека ќе лапните некоја банка за да развиете карбуратор во Ф1 ( и онака во фудбал безпари купувате) :)

Што се однесува до утре мн. ме фаќа страв. Кога очекувањата се големи, тогаш нашиве знаат да ја покакаат. Како и да е, да не судиме однапред.
Сите го сакат Погба ама не вервам дека ќе си оди во наредните 2 години али и да си оди ќе лапниме салам париња

Abe Juventus ide kako i da e a ?
Не, ако недај боже изгубиме а Олимпијакос победи тие одат понатаму поради љуфнатиот пенал на Видал.[DOUBLEPOST=1418161419][/DOUBLEPOST]Вие сте на ред сега, претепајте ги сити :D

Последно уредено:
Roma will join Real Madrid and Manchester City this July at the ICC 2015 in Melbourne, Australia

B4b5lPTCEAAekoe.jpg

Младите изгубија 4-0 али ги поминаа групите.
А вечер кој и да играат нека дадат се од себе. Без разлика што ќе ги нема Агуеро и Туре, Сити имаат страшни играчи да направат два јаки тима. Пролаз ќе ни донесе во најмала рака плус 15мил евра.

Morgan
Maicon - Manolas - Astori - Holebas
Nainngolan - Keita - Pjanic
Gervinho - Totti - Ljajic
Ova e toa izvolte neka kina vecer i srce na teren !!! Neka ni e so sreka pa da slavime za evropska prolet...

Незнам Љајич колку ќе успева да покрива во одбрана, затоа повеќе сакам Итурбе да игра пред него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom