Aleksandar Nevski
Окултисти свих земаља ... чувајте се! Доваѓам!
Полека Зоте, ме исплаше...[DOUBLEPOST=1418081599][/DOUBLEPOST]Само насловите што ги пишуваат имаат за цел ширење страв.
Nešto treba da se desi: 500 najmoćnijih bankara se sklonilo u podzemna skloništa
...
Опааа кога ме провали дека не знам што е јога и кабала и дали сум практикувал или не? За болдот инсистирам да ме цитираш. Во спротивно пријавувам за лага, клевета и навреда кон мојот интернет профил.[DOUBLEPOST=1418081707][/DOUBLEPOST]Ти ни твојот Бог знаеш дека постои, ниту јога било кога си практикувал, ниту кабала знаеш што е....а за се имаш суд и мислење! И се е зло, само православието твое е апсолутната вистина. Мислам ти си човекот што во една прилика трупна глупост и остана жив, дека науката била измислица на окултистите.......
Те разбирам, имав слични искуства со истата особа на ПП, такви работи ми изнакажа што дури и Лет има да се соблазни.Само затоа што постирав информација, која ти ја сметаш за нерелевантна. А она што ми го испрати по ПП(или каде и да беше), толку зло испишано во една реченица, само затоа што некој смета различно од тебе.
Последно уредено: