Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

• Креатор на темата Креатор на темата kooperativa
  • Време на започнување Време на започнување
Само затоа што постирав информација, која ти ја сметаш за нерелевантна. А она што ми го испрати по ПП(или каде и да беше), толку зло испишано во една реченица, само затоа што некој смета различно од тебе.

Добро е што се задржал само на зборови:P

Пример, таква нерелевантна информација да му соопштиш на припадник на религијата на мирот, член на исис, не ќе де биде одговорот само зборови.

Добро е што се задржал само на зборови:P

Пример, таква нерелевантна информација да му соопштиш на припадник на религијата на мирот, член на исис, не ќе де биде одговорот само зборови.
:pos:
Трај што викаш, со такви човек поарно да нема работа.

Последно уредено:
Ahaaaa...A od kade ti siguren deka toa e taka. Vo bilibijata pisuva li za jogata...svectite li go zborele? Od kade taa doblest da sudis za nesto sto ne go razbiras? Kraj kraeva kako moze da sudis za nesto sto postoi uste pred hristijanstvoto...? Punis gruda na temata zosto religija opstojuvala 2000 godini a kudis nesto sto e postaro poveke od 10 000 godini i seuste se praltikuva\opstojuva.....E more...zatoa Miki ke si vozi dizpce crno....!
Напротив современите подвижници и светци не ретко ја посочуваат опасноста од јогата.
(види 31:00 мин.)

Последно уредено:
Е не, к‘а тебе, ќе се возам „со пешки„...:icon_lol:

Мики, конечно те прозреа. Дознаа и за џипот.

Крајно време е да признаеш, кој си, што си и за кого работиш (додека не си на форумов).

Мики, конечно те прозреа. Дознаа и за џипот.

Крајно време е да признаеш, кој си, што си и за кого работиш (додека не си на форумов).

Признавам!!!...:icon_lol:...[DOUBLEPOST=1418061142][/DOUBLEPOST]
Iskreno ne. Poentata e veke poznata ...nemam vreme za gubenje!

Ај нај троа време, отвори го умо‘ и читни и поинаква вистина за јогата:

http://www.pravoslavni-odgovor.com/Daleki_Istok/joga_okultizam_ili_opustanje.htm
http://www.pravoslavni-odgovor.com/Daleki_Istok/joga.htm
http://www.pravoslavni-odgovor.com/Sekte_i_kultovi/meditacija.htm
http://www.pravoslavni-odgovor.com/Daleki_Istok/hinduizam_budizam_i_kult_samoobozavanja.htm

Последно уредено:
Seriozen si so klipov? Really....?
Нели праша дали светците збореле за јогата. Ти посочив видео и минутата во која се зборува за она што те интересираше(ако навистина те интересирало).

Чудна работа, мајката: кога на атеист со „отворен„ ум ќе му посочиш вистина, умот изненадно му се „затвара„.
Онака, за секој случај...:icon_lol:

Нели праша дали светците збореле за јогата. Ти посочив видео и минутата во која се зборува за она што те интересираше(ако навистина те интересирало).
Da ali ne crkovno video od 30 min...! MIslev na paus,text...itn..!
PS:Gi citam textovite od miki sega.

Da ali ne crkovno video od 30 min...! MIslev na paus,text...itn..!
PS:Gi citam textovite od miki sega.
Праша за кој светец, какво видео сакаш?Знам дека за твоето трпение е премногу па затоа ти ја посочив точната минута.
Каква е разликата во кажаното ако носителот на информација е видео,текст..

Textovite i nacinot tipicen za crkvata... Sve je laz...samo pravoslvana vera je vistina....Sekoja vtora recenica e napad na hinduizmot....Poveketo textovi nemaat ni avtor ...Informaciite se izvelceni od wikipedi i baaaagai promeneti ...!
Vrv e krajot na texot Рада Соами Сатсангх kade sto nekoj detalno se potrudil da objasni sto custvuva so jogata.

Tо је мој живот и ја сам изабрао „ту светлост“. Хоћу да кажем СВИМА, који буду прочитали мој живот: „Желите, пробајте само, шта је медитација. Ако код вас прђе, и ви не постигнете такве „успехе“ као ја, и напустите је, ако имате трпљења, „научићете се“.

Али знајте, ЗА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ ПЛАТИ.

За срећу у медитацији, платићете таквом депресијом у нормалном животу, да нећете хтети ни да живите. Да, постоји „урађивање“ у медитацији, али када се ваши хормони среће истроше, у року од пар дана бићевам веома, веома, веома лоше. И тако даље, до нове дозе...

Зачарани круг алкохоличара и наркомана. Изаберите сами...:bravobe:

[DOUBLEPOST=1418063216][/DOUBLEPOST]
Праша за кој светец, какво видео сакаш?Знам дека за твоето трпение е премногу па затоа ти ја посочив точната минута.
Каква е разликата во кажаното ако носителот на информација е видео,текст..
Izgubeno vreme!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom