- Член од
- 25 февруари 2009
- Мислења
- 1.565
- Поени од реакции
- 417
Тие ќе ги врти.dali ke a tera minecraft pes 13 fifa 13 tia igri mi se mene dami gi tera i pcto ne mi e dobro kolku da rabote![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Тие ќе ги врти.dali ke a tera minecraft pes 13 fifa 13 tia igri mi se mene dami gi tera i pcto ne mi e dobro kolku da rabote![]()
Никаква. За тие можеш да купиш само ѓубре.Ми откажува напојувањево после 5-6 години користење. Каква замена предлагате а да не ме кошта повеќе од 1000че?
Океј знам тоа, ама пошо не ми е којзнае што машинава рачунај од 2009 е, реков дане може да се изгура со некое почкарт..[DOUBLEPOST=1418052824][/DOUBLEPOST]Никаква. За тие можеш да купиш само ѓубре.
http://set.com.mk/Computers-IT/PC-and-PC-equipment/Power-Supply?product_id=22294
Го едитирав постот, ако планираш некогаш да зимаш нова машина, истото напајање ќе го префрлиш само, ова ти е трајна инвестиција.Океј знам тоа, ама пошо не ми е којзнае што машинава рачунај од 2009 е, реков дане може да се изгура со некое почкарт..
Се е тоа океј, у право си ама периодов не ми се даваат 50-60 евра за напојуење, а страв ми е ова дане ми напраи некоја дополнителна беља ако го чувам уште некое време.Го едитирав постот, ако планираш некогаш да зимаш нова машина, истото напајање ќе го префрлиш само, ова ти е трајна инвестиција.
Тешко, под 2500 нема добро напојување. Ако немаш графичка во компјутерот што бара додатен конектор за струја, може да пробаш со некое ефтино да истераш некое време, но секако гледај понатаму да си земеш поквалитетно.Ми откажува напојувањево после 5-6 години користење. Каква замена предлагате а да не ме кошта повеќе од 1000че?
Mozno da e do rezacot. Chita li DVD?Ај малку помош за мене
Сакав да режам ДВД со режачот со Ashampoo и со Nero и со двата нејќе да реже пробав со драјвери за некаков Bus Controler ама и тоа нејќе да инсталира за да ми работи за режење и ниту не ми крева Auto Play има некаква идеја како да решам проблемот ? А ми работи само обично ЦД музика и ништо друго ....
Предлог за некое такво?Тешко, под 2500 нема добро напојување. Ако немаш графичка во компјутерот што бара додатен конектор за струја, може да пробаш со некое ефтино да истераш некое време, но секако гледај понатаму да си земеш поквалитетно.
Пробав и тоа и се е во ред ама не е тоа-тоа што ми треба туку не што е друго и се ми оди проблеми заедно и нетворк интернет , ај ќе пробам со рестоур па ќе видиме иако не верувам сепак ќе пробам .Mozno da e do rezacot. Chita li DVD?
Probaj so eden besplaten software XPBURN taka nesto bese od tel sum ukl posle ke go vidam tocno na PC.
http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=388&pid=35503Предлог за некое такво?
CDBurnerXP се вика програмчето. Иначе колку што ја знам ако неможе да чита ДВД значи нема ни да реже ДВД.Пробав и тоа и се е во ред ама не е тоа-тоа што ми треба туку не што е друго и се ми оди проблеми заедно и нетворк интернет , ај ќе пробам со рестоур па ќе видиме иако не верувам сепак ќе пробам .
Инаку не ми чита ДВД
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk