- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.356
- Поени од реакции
- 15.638
Ајде бе па и ти, од толку на форумов што ме знаат никој не побара слика од мене да стаам, па ти сеа сакаш да ме глеаш, неубав сум за вакви натпревари@beneamata тебе сликата кај ти е?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде бе па и ти, од толку на форумов што ме знаат никој не побара слика од мене да стаам, па ти сеа сакаш да ме глеаш, неубав сум за вакви натпревари@beneamata тебе сликата кај ти е?![]()
Не верувам во туѓите проценки. Стај слика и ќе ти кажам дали си убав!Ајде бе па и ти, од толку на форумов што ме знаат никој не побара слика од мене да стаам, па ти сеа сакаш да ме глеаш, неубав сум за вакви натпревари![]()
Let me guess!Ајде гледам ставате пијани слики, па да поставам и јас една
И една од текма од иностранство
![]()
Let me guess!
Тука си на стадионот од Спарта Прага, така?
Аха. Секако покрај реквизитите, столчињата ми се видоа како на стадионот на Спарта затоа, a не го загледав покривот на трибината.Не бачко, на Славија стадионот.Дербито е ова Славиа-Спарта од оваа година.Само сум еден блок од гостинските навивачи![]()
Абе, заборавив да те прашам. Горната или долната ти е вистинската?![]()
![]()
Русинка братче, 40 години, во Ханиоти е ова. Секое сабајле одев на плажа од 8 заради неа
А вампиров е веќе номиниран, ама ај да соберам и на негова сметка некој лајк. Ем јас ја сликав сликава.
Прегледај го приврзокот 108911
@StormRage