Најубав форумџија за 2014

Статус
Затворена за нови мислења.
@beneamata тебе сликата кај ти е?:kezec:
Ајде бе па и ти, од толку на форумов што ме знаат никој не побара слика од мене да стаам, па ти сеа сакаш да ме глеаш, неубав сум за вакви натпревари :D

Ајде бе па и ти, од толку на форумов што ме знаат никој не побара слика од мене да стаам, па ти сеа сакаш да ме глеаш, неубав сум за вакви натпревари :D
Не верувам во туѓите проценки. Стај слика и ќе ти кажам дали си убав!:pipi:[DOUBLEPOST=1417992143][/DOUBLEPOST]Тука и @Io Sono Interista го чекам да се јави!

Последно уредено:
Ајде гледам ставате пијани слики, па да поставам и јас една :P

И една од текма од иностранство :D

2s7z1if.jpg
Let me guess!
Тука си на стадионот од Спарта Прага, така?

Let me guess!
Тука си на стадионот од Спарта Прага, така?

Не бачко, на Славија стадионот.Дербито е ова Славиа-Спарта од оваа година.Само сум еден блок од гостинските навивачи ;)

Око соколово го препозна логото на Спарта во позадина :aplauz:

Не бачко, на Славија стадионот.Дербито е ова Славиа-Спарта од оваа година.Само сум еден блок од гостинските навивачи ;)
Аха. Секако покрај реквизитите, столчињата ми се видоа како на стадионот на Спарта затоа, a не го загледав покривот на трибината.

Тадааааааам!
Брадот со јебозовниот поглед. (@Samurai Jack )
1524776_10201908787698665_1569719206_n.jpg
Не се секирај брад, сим картиците се веќе купени и стојат во фрижидер. Цела Каменица ќе те гласа.

А вампиров е веќе номиниран, ама ај да соберам и на негова сметка некој лајк. Ем јас ја сликав сликава.
603969_453838561347300_1232898901_n.jpg
@StormRage

хаха баш интересно. Само да не излезе на крај ко нашиве избори за мис. :pos:И јас гласав :pipi:

@Avenger99

Ај потргни се малце поналево на првата слика, подобро да ја видам типката позади тебе. :cool:
Русинка братче, 40 години, во Ханиоти е ова. Секое сабајле одев на плажа од 8 заради неа :icon_lol:

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom