Фан Клуб: Интер

Сопкастов ме дупи на 99 проценти не ми ја пушта утакмицата и фризуе, дајте некој линк жити Деко

На шо личи ова бе? господе помогни им
Ни го пушти син му да ни игра во одбрана и пак не ни ја бива. Не знам што поише сакате од него.

Зошто сте толкави негативци?..зарем играта беше лоша?..напротив цело полувреме притискавме и играчите се обидуваа да направат шанса..плус голот на Икарди дојде од одличниот пас на Гуарин и овај стручно си пласираше..Удинезе не нападна воопшто ниту беше опасен

Ако играта во прво полувреме не ви чини тогаш незнам што вие гледате. Играта е сосема ОК, пресинг на нивна половина, тоа сакам да го видам од овој Интер, а не да се затвориме на наша половина и да чекаме од контри да даваме голови.

Сосема солидна игра, одлично се отвараат напред и Кузмановиќ на Додо, како и Кова на Нагатомо за соработка со крилата. Тоа што напаѓачите ни се од втор ред е веќе друг муабет, но со ваков пресинг и отворен простор беше извесно дека ќе падне гол, само сега да не се повлечеме па и јас да си го повлечам постов...[DOUBLEPOST=1417985780][/DOUBLEPOST]Додо чиста контра ја утна, штета што вакви шанси не користиме... Паласио неколку пати му се отвараат играчите во празно, он ја влече топката...

Последно уредено:
Плукаше крв за нас и се бореше за нашите бои. Каде и да одиш секогаш си еден од нас! СТАНКОВИЌ ДЕЈАН! ‪#‎IlDragone‬
1505110_10152890057605309_7994395911204587544_n.jpg

Bekovite se premnogu ofanzivni, pri kontra samo Ranokija, Huan i medel se vrakaat.
Ovie Ranokija i huan kolku lesno mozes da gi izvleces napred, i da ti se oslobodi prosotr za gol.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom