N
Nessa Alcarin
Гостин
и јасНатпревари за убавина. Не ги исполнувам критериумите. Јас сум од оние стари, дебели со мрсна коса како што некој ги окарактеризира оние што не се пријавуваат
.

стави некоја црна замрљена ко мојата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и јасНатпревари за убавина. Не ги исполнувам критериумите. Јас сум од оние стари, дебели со мрсна коса како што некој ги окарактеризира оние што не се пријавуваат
.
Пола и поише се знаете од собиранки, што менува ако стаите слика?Нејќам да те срамам,ова за сите се однесува,нема салам слика или презатемнети или преосветлени.На фејсбук сигурно имате по 100 слики,а која е разликата и таму јавно се објавени и тука,исто му дојде.
Исто и ја! Ај сеа стај фотка![]()
Дај прво било какви нека има, после ќе почнеме и со нормалните и разголенитеTi stavi so brada, kaj e razgolena i normalna?Oti mi mirisas na pobednik pod tie brkovite.
![]()
А бе тури некој образ, прамен коса и едно око.Натпревари за убавина. Не ги исполнувам критериумите. Јас сумј од оние стари, дебели со мрсна коса како што некој ги окарактеризира оние што не се пријавуваат
.
А ти што само номинираш? Стај и од тебе една.@Miss Paranoia ајде, ти си на ред. И @Velvet She нека се јави у темава.
Ами за кој ќе гласаш? Кандидатки нема.Тенкју, али неЈа за гласање се спремам, не сум за учество
Еми има веќе ставеноА ти што само номинираш? Стај и од тебе една.![]()
Има од мене. Коцка стави.А ти што само номинираш? Стај и од тебе една.![]()
Леле тоа за слика од ТЕБЕ го рачунаш? Мене тоа ми личи на слика од девојка како скока на тоа трамболината.Има од мене. Коцка стави.
Ами за кој ќе гласаш? Кандидатки нема.![]()
Може да ставаме и од членки што не се активни веќе???? Пффф...сеа уше 5-6 ќе пријавамЗначи од една постара членка која што не е активна во последно време,кога ќе се пресрами нек си се каже самата која е
Прегледај го приврзокот 108814 Прегледај го приврзокот 108815 Прегледај го приврзокот 108816
и се разбира доколку и текне кој и е пасвордот ( иначе со одобрение се фотосиве)