Најубава форумџика за 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Натпревари за убавина. Не ги исполнувам критериумите:oops:. Јас сум од оние стари, дебели со мрсна коса како што некој ги окарактеризира оние што не се пријавуваат:D.
и јас :vozbud:
стави некоја црна замрљена ко мојата :D

Нејќам да те срамам,ова за сите се однесува,нема салам слика или презатемнети или преосветлени.На фејсбук сигурно имате по 100 слики,а која е разликата и таму јавно се објавени и тука,исто му дојде.
Пола и поише се знаете од собиранки, што менува ако стаите слика? :)

Ti stavi so brada, kaj e razgolena i normalna? :D Oti mi mirisas na pobednik pod tie brkovite. :D
Дај прво било какви нека има, после ќе почнеме и со нормалните и разголените :P

Натпревари за убавина. Не ги исполнувам критериумите:oops:. Јас сумј од оние стари, дебели со мрсна коса како што некој ги окарактеризира оние што не се пријавуваат:D.
А бе тури некој образ, прамен коса и едно око. :) Ајде и ја не сум по изборите ама ич, нели видиш колку ми е блесава сликата.

Има од мене. Коцка стави.
Леле тоа за слика од ТЕБЕ го рачунаш? Мене тоа ми личи на слика од девојка како скока на тоа трамболината. :D
Дај бе што ви е девојки, или не ставате слики или тие што ќе стават ставаат од километар сликани кај што не се гледа ништо. Не мора голи да се сликате али нормални слики. Никој не е најубав, сите имаме маани. :)

Значи од една постара членка која што не е активна во последно време,кога ќе се пресрами нек си се каже самата која е :D
1213.jpg klo.jpg kkk.jpg
АПДЕЈТ :oeoeoe:
joga.jpg lol.jpg
и се разбира доколку и текне кој и е пасвордот ( иначе со одобрение се фотосиве :) )
mk.jpg
Мислам затварајте темава нема шо више, има уше една сликичка ако ја намолам за неа...

Последно уредено:
Значи од една постара членка која што не е активна во последно време,кога ќе се пресрами нек си се каже самата која е :D
Прегледај го приврзокот 108814 Прегледај го приврзокот 108815 Прегледај го приврзокот 108816
и се разбира доколку и текне кој и е пасвордот ( иначе со одобрение се фотосиве :) )
Може да ставаме и од членки што не се активни веќе???? Пффф...сеа уше 5-6 ќе пријавам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom