Најубава форумџика за 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Натпревари за убавина. Не ги исполнувам критериумите:oops:. Јас сум од оние стари, дебели со мрсна коса како што некој ги окарактеризира оние што не се пријавуваат:D.
Немој да л'жеш!
Мис Параноја има 2 метра нога, ама знам дека нема да стаи фотка. Бар не некоја која би и го открила идентитетот :)
Напраи некој тизер за децава де, не биди расипувач на забави :icon_mrgr:
@коцка ако ми веруваш, што убаво ми легна викендов, не можам да се изнаспијам :icon_lol:. И што е најубаво, продолжен е :X3:.
Еве ме :P
Прегледај го приврзокот 108813
А

Последно уредено:
Немој да л'жеш!
Мис Параноја има 2 метра нога, ама знам дека нема да стаи фотка. Бар не некоја која би и го открила идентитетот :)
Напраи некој тизер за децава де, не биди расипувач на забави :icon_mrgr:

Мојот идентитет може само со истражни мерки да се открие, како што ти добро знаеш:D:D:D
А за тизер немам бе, немам. Имав еден колега фотограф ама ни кидна, нема кој да ми напраи фотосесија:D:brlav:

Јас ставив 2 фотографии ама на својот профил овде на кајгана, срам ми беше овде :oops::oops::oops:!
комплименти од мене,баш си супер.............

и знам дека само од инает онака безвеза не сакате да ставите по едно вака пристојно сличе овде...........

Би се кандитирала и јас, ама после тоа изборов би немал смисла :P
(шалаo_O)

аман не се кандитирај, остај, жити се, нека има барем малку смисла изборов :) (не е шала :icon_lol:) иначе се тоа убави девојчиња по кајганава, од секогаш квалитетна "роба" држел форумов :)

Поарно за Даб, отколку за стап :D :D :D :D

Тие муабети у 5то за 6то :D[DOUBLEPOST=1418116183][/DOUBLEPOST]Иначе, супер сте со сликиве. Браво за храброста, со оглед на тоа какви социопати има на форумов :)

Аууууууууууууу овде станува жешко....мириса на :sekcza:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom