Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Pukajte na kineskite kosarki + 1.90 koff, sega vo 12:35 pocvat. samo igrajte singl ili do 2 utakmici najmnogu na livce :) da ne recete ne sum vi kazal :)))) ocekuvam edno dobri 80% + da se kako i sekogas

Денеска ми се некако тешки утакмициве од Наполи, Стеауа и Барса ништо друго не ми фаќа око. Мислам дека Виљареал е гг3+, Џенова 1X и Интер мора да тепа.

- Ajde uste nesto od mene sho planiram poposle da go uplatam na ne mn pari.. Dali ke ja prodolzat 3za3 ili 2 za 2 ke vidime denes. ama vo sekoj slucaj naredna utakmici ko ke igrat ke gi izigram na pojke pari ,ako ja prodolzat denes tradicijata :) vredi da se proba , od 2.50 na 1.75 padna za 1 :unsure:
3acef5fff8dbfef1.jpg

Последно уредено:
Интер скоро никад не го играм на тикет зашто не ми требаат дополнителни нервози, али денес мислам дека е чист 1. Страмачиони е поранешен тренер на Интер, just sayin. :icon_lol:
Плус и Интер почна да игра добро откако дојде Манчини, а Удине е доста лош на гостувањата.

Наполи ја нема победено Емполи од 99, редно е да тепаат сега.

Еве нешто за денес :

Milan 2-4
Lille 2-4
Besiktas 1
Marseille 1
Inter 1
Brondby 1

Hamburger 1 & GG
Gent 1-1
Kayserispor 1
CFR Cluj X-1

Може некој линк или било што да го потврди ова?
па прочитав на еден сајт од еден коцкар што ги прати тие работи.Пред недела дена ја кажа таа германската од третите лиги,тепаа со многу,мислам 5-1 и вчера ја кажа Рудар Велење-H1 и таа излезе,5-2 тепаа

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom