Ideme onda da dozivuvame u vnatresnite odaii
The world of Magic is a mirror, wherein who sees muck is muck.”
The world of Magic is a mirror, wherein who sees muck is muck.”
Aleister Crowley
Оди работи и прави пари за живот.....
Еве ќе се помачам.Ако гуглам: "quotes for people that quote other people" и најдам нешто вицкасто да ти реплицирам пошто ти и онака не си се помачил, дали целата circle-jerk хипокризија во тој случај би била парадоксална?
Еве ќе се помачам.
Телема значи Волја, под Волја се мисли на онаа предодреденост или суштина што го одредува битието на секој човек. Според тоа, ако во телемата гледаш отров и фекалии, значи дека суштината на твојата душа е фекалија, отров. А кој сме ние, да го негираме тоа! Ти најдобро си знаеш што носиш во себе.
Ти имаш желби, судејќи по тоа како му ја запна тука...
не знам шо ваков геније и интелект бара меѓу нас недостојните на форумот кои ништо не знаеме, ваков монументален ум треба сместа да се извади, стави во тегла со формалин и во музеј му се покажува на воодушевени дечиња од школски екскурзииЈас имам волја (се пишува со мала буква) да негирам што ми е мене волја. Тоа ти или Вие кои сте не знам, ако имате кодекс да негирате или поддржувате нешто протоколарно тоа си е ваша работа. Со безмалку 10000 постови до сега си требал да поднаучиш колку е бесмислено една дискусија да се сведе на персонален атак, посебно на форум, апропо е еднакво на капитулација. Обиди за психолошко профилирање и апстракции исто се крајно инфантилни.
Трк сега, нацртај си пентаграм, окце, давидова ѕвезда и напрај ми вуду да се опраам.
За тебе може и со средна буква да се пишува, овде означува поим кој е поинаков од оној што се користи во секојдневието, затоа го пишувам со голема буква.Јас имам волја (се пишува со мала буква) да негирам што ми е мене волја. Тоа ти или Вие кои сте не знам, ако имате кодекс да негирате или поддржувате нешто протоколарно тоа си е ваша работа. Со безмалку 10000 постови до сега си требал да поднаучиш колку е бесмислено една дискусија да се сведе на персонален атак, посебно на форум, апропо е еднакво на капитулација. Обиди за психолошко профилирање и апстракции исто се крајно инфантилни.
Трк сега, нацртај си пентаграм, окце, давидова ѕвезда и напрај ми вуду да се опраам.
Batka, ti ova seriozno?А и сакаме да го потикниме поединецот самиот да ги разбира работите, не се да му е сервирано.
Од тоа нема да произлезе ништо добро.
Како инаку ако не сериозно за овие работи?Batka, ti ova seriozno?
Понизно се поклонувам. Encore! Конечно некој со панталони!Јас имам волја (се пишува со мала буква) да негирам што ми е мене волја. Тоа ти или Вие кои сте не знам, ако имате кодекс да негирате или поддржувате нешто протоколарно тоа си е ваша работа. Со безмалку 10000 постови до сега си требал да поднаучиш колку е бесмислено една дискусија да се сведе на персонален атак, посебно на форум, апропо е еднакво на капитулација. Обиди за психолошко профилирање и апстракции исто се крајно инфантилни.