Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Слабо голој англичаниве ... Ливерпул гг ја имам 0-0 , тотенхем 1 абер немет гол да дает ... на атлетико ваљда ќе паднит уш еден гол .

Добро бе мамата у пичка да им ја ебам, чекам лузерпул тотенџус и нотингем нафташите местачки тим1 и камења се сите 3 немаат шут кон гол а имаат х20 појаки екипи од другите - се да им ебам по список!

Мислам дека истава ситуација беше и лани и тогаш Леверкузен тепаше 1-2 на Алијанц и мислам дека тоа им беше единствениот пораз на Баерн во цела сезона. Шо знам, треба Баерн да тепа, ама мене не ми се играше некако. Инаку околу доминацијата те поздрави Реал. :D

Поентата ми е дека Баерн се физички предоминантни за секој тим и да не му оди ќе ги изедат со заби буквално. а тоа со Реал Мадрид се случува еднаш на 100 години..реално ако изиграат меѓу себе 10 натпревари ќе бидат тотално изедначени и самиот знајш дека е така

Поентата ми е дека Баерн се физички предоминантни за секој тим и да не му оди ќе ги изедат со заби буквално. а тоа со Реал Мадрид се случува еднаш на 100 години..реално ако изиграат меѓу себе 10 натпревари ќе бидат тотално изедначени и самиот знајш дека е така
Па ќе бидат изедначени зашо и двете екипи се прејаки, ама Реал има 17 победи по ред ако не се лажам, на таа доминација мислев.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom