Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.134
- Поени од реакции
- 27.696
Дебилност кај нас расистите гледаш во тоа што сме горди што сме бели и што не сакаме да се мешаме со други. А кај вас (воспитаните од мали ) користена е една пропаганда која се викаСе согласувам. Зборот „цивилизација“ ти е погрешен, ама нема да навлегувам во тоа, знам на што мислиш.
Е сега, прашањето ми е: Што се таквите створења поразлични од расистите? Јас и таму и таму гледам дебилност и расизам. Ова многу пати го имам дискутирано, еден муслиман ме нарече „расист“, се изнасмеав и продолжив да си го искажувам ставот.[DOUBLEPOST=1417826031][/DOUBLEPOST]
Океј, јас не се пронајдов во ниедна слика таму, а мислам дека спаѓам во онаа категорија каде што ме ставаш ти. Што понатаму?
Subliminal Messages (различноста е позитивна работа) која служи за перење на мозокот на мали деца дека сите суштества сме еднакви ( а не сме еднакви со браќа и сестри а не со некој од Сомалија или Пакистан). Еве ти пример за една таква порака
И една убава порака за пред спиење што ке те замисли дали форсирањето на небела емиграција во бели држави е случајно